Review by AlexDesign

Salut! Recent am cumparat de la un magazin acest set la reducere, pentru acesta am platit 78 de lei. Pe site-ul Land Toys poate fi gasit aici, la pretul intreg de 88 de lei.

ad1
Dupa cum spuneam, setul costa la majoritatea magazinelor 88. Asta ar insemna o rata de aproximativ 40 de bani / piesa la pretul de retail. Un pic cam mult as spune. Totusi setul vine cu mai multe piese rare sau unice, cum ar fi:

De asemenea, o data cu setul veti primi si 2 minifigurine obisnuite,fara nimic special in afara de vestele de salvare, anume:

Setul vine impartit in 2 bag-uri, una cu SUV-ul propriu-zis, cealalta cu remorca si jetski-urile.
De asemenea, veti primi si un stickersheet pentru placutele de inmatriculare si vinylurile de pe jetski-uri.

Din punct de vedere al play-ability-ului, setul nostru nu stie a face prea multe: are usi care se deschid, 2 locuri pentru minifigurine in habitaclu, remorca care poate fi atasata si deatasata, cele 2 jetski-uri gemene (da, sunt identice, singura diferenta e culoarea si stickerele), care NU plutesc.

Din punct de vedere al inovatiei, seria Lego City si-a pierdut in mare tot farmecul, in principiu tot ce mai apare pe piata sunt remake-uri ale bestsellerelor seturilor din perioada 2008-2011, fiind si cazul lui 60058, pe care personal il consider nimic mai mult decat o transpunere a 7635 – 4WD with Horse Trailer si a 4433 – Dirt Bike Transporter intr-un alt mediu — anume cel de plaja. De asemenea, daca mai sapam un pic prin istoricul SUV-urilor cu jetski lansate gasim setul 6663 – Wave Rebel.

Apropiandu-ma de finalul acestui review, nu as vrea sa il termin fara a-i da o nota pe o scara de la 1 la 10. Deci, nota mea pentru acest set este: 6.

Ce m-a deranjat:
-pretul
-faptul ca nu e cel mai bun remake, 4433 sau 7635 sunt mult mai bune
-o a 3-a minifigurina nu ar fi stricat
-faptul ca jetski-urile sunt identice

Totusi, consider ca merita luat ca si cadou de ziua cuiva sau daca il gasiti la reducere. Va face sa arate spectaculos o scena de plaja a unui oras.