Lansam a doua editia a jocului MOC-uiala torturilor, cu aceleasi reguli, la care se adauga obligativitatea de a raspunde la intrebarea adresata in acest topic.

Participantii vor fi provocati sa construiasca un MOC ce va avea la baza o conditie, precizandu-se si o limita de timp. Exemple: provoc pe X sa construiasca in maxim n zile un MOC in care sa foloseasca piesa … / care sa reprezinte … / sa aiba un interval de piese / sa aiba predominanta culoarea… etc.

Nu uitati ca MOC-ul ce sta la baza torturii trebuie sa fie in afara zonei de confort a creatorului – adica o tema neabordata pana acum din diverse motive. Pentru inspiratie, vedeti topicul mentionat, sau portofoliul fiecarui creator prezent pe site (in josul fiecarei pagini aveti la Creatori link-uri catre MOC-urile fiecaruia).

Cum ne organizam? In primul rand, va anuntati participarea pe forum, aici. Daca mai doreste cineva sa se inscrie pe parcurs, este liber sa o faca, dar nu mai tarziu de 1 aprilie. Jocul se incheie pe 30 aprilie.

Initial, eu voi lansa un numar de torturi. Cei provocati pot accepta sau pot zice pas. Daca vor zice pas, vor fi provocati alti membri. Daca accepta, dupa ce indeplinesc tortura, completeaza formularul al carui link il gasiti mai jos. Torturile vor fi anuntate de catre mine pe forum in topicul dedicat.

Vom avea un premiu la acest joc, ce va fi acordat prin tragere la sorti. MOC-urile vor participa la Marea MOC-uiala.

Creatiile din banner le apartin lui Danin1984, Chyck si BensBuilds.