Lansam a patra editie a jocului MOC-uiala provocarilor, insa ca sa il facem mai interesant, vom avea si o tema, propusa de unul dintre voi: combinarea temelor. Asta inseamna ca atunci cand veti formula o provocare, va trebui sa tineti cont ca rezultatul sa fie un set/MOC dintr-o tema X, interpretat in stilul sau scara unei teme Y (de exemplu Sian Technic în Speed Champions, Star Wars Death Star în Friends, Batman in universul Star Wars, Chewbacca in Vrajitorul din Oz, un set modular in Architecture etc.)

Va reamintesc mecanismul jocului: participantii vor fi provocati sa construiasca un MOC ce va avea la baza o conditie de combinare a unor teme, precizandu-se si o limita de timp. Exemplu: Provoc pe X sa construiasca in maxim n zile un MOC care sa reprezinte…

Cum ne organizam? In primul rand, va anuntati participarea pe forum, aici. Daca mai doreste cineva sa se inscrie pe parcurs, este liber sa o faca, dar nu mai tarziu de 1 aprilie. Jocul se incheie pe 30 aprilie.

Initial, eu voi lansa un numar de provocari. Cei provocati pot accepta sau pot zice pas. Daca vor zice pas, vor fi provocati alti membri. Daca accepta, dupa ce indeplinesc provocarea, completeaza formularul al carui link il gasiti mai jos. Provocarile vor fi anuntate de catre mine pe forum in topicul dedicat.

Vom avea un premiu la acest joc, ce va fi acordat prin tragere la sorti. MOC-urile vor participa la Marea MOC-uiala.

Creatiile din banner le apartin lui Vitreolum si Chyck.