Va povesteam in urma cu un an si ceva despre Evertoys, site-ul care faciliteaza imprumutul de seturi LEGO® (plus alte jocuri, jucarii si carti pentru copii). Ca sa va reimprospatati memoria, cititi aici. Intre timp, si-au schimbat tipurile de abonamente, daca e sa mai intrebati pe mine, chiar au simplificat metoda de imprumut. Platesti un abonament lunar si ai un numar maxim de jucarii si carti incluse pe care le poti imprumuta. Detalii despre tipurile de abonamente gasiti aici.

Noutatea care ne intereseaza pe noi cel mai mult, este ca pe langa cele 3 abonamente clasice, au creat un abonament destinat exclusiv seturilor LEGO. Acesta poarta numele de LEGO on demand si include 2 seturi per schimb. Exceptie fac seturile Megatoy (super valoroase), unde este posibila comandarea unui singur set per schimb. O alta noutate consta in faptul ca din contul de client, orice set LEGO poate fi cumparat cu discount. Un schimb pe luna e inclus in abonament, pentru mai multe schimburi intr-o luna se achita o taxa de 29 lei (pret in care intra igienizarea si sortarea jucariilor + transportul).

Review-urile la seturile imprumutate se premiaza cu Everchips – moneda interna ce este folosita pentru a avea acces la seturile Megatoy.

Pretul unui abonament are o valoare de 89 lei pe luna, iar membrii RoLUG beneficiaza de un discount despre care te invit sa citesti aici. Este necesar sa ai cont activ pe forumul RoLUG ca sa accesezi sectiunea respectiva. Transportul este gratuit.

Din experienta personala (am abonament de peste un an de zile) va recomand cu incredere sa apelati la serviciile Evertoys, in cazul in care vreti sa aveti parte de experienta construirii unui set si va indurati sa il dati inapoi. Sau daca nu vreti sa il dati inapoi, il puteti chiar cumpara.

Va invit sa descoperiti toate detaliile legate de abonamente, oferta de jucarii si intregul mecanism pe site-ul ever.toys.