Vi s-a intamplat vreodata sa vreti sa asamblati un set LEGO® doar pentru a avea experienta construirii lui, pentru a-i vedea tehnicile de constructie, fara insa sa va doriti neaparat ca acel set sa fie al vostru? Sa zicem… din lipsa de spatiu?

Daca te regasesti in acest “tablou”, ca si mine de altfel, am o veste buna pentru tine: exista un site, Evertoys pe numele lui, care si-a propus sa functioneze ca o biblioteca de jocuri si jucarii. Pe scurt, asta inseamna ca poti imprumuta seturi LEGO, le poti asambla, iar in momentul in care te-ai plictisit de ele (daca e posibil asa ceva 😉 ), le dai inapoi si iti iei altele.

Am avut placerea de a-l cunoaste personal pe unul din fondatorii Evertoys, care la randul sau, a avut oportunitatea sa admire recenta noastra expozitie din ParkLake, si in felul asta am aflat povestea lor.

Plecand de la ideea ca in general copiii se plictisesc repede de jucariile lor si vor sa le schimbe cat mai des, au dezvoltat un serviciu prin care se pot imprumuta jocuri si jucarii. Practic, alegi unul din cele 3 abonamente disponibile, platesti o suma fixa lunara, primesti un numar de credite, dupa care iti compui o cutie cu jucarii in functie de creditul disponibil. Prima luna este gratuita, pentru a avea posibilitatea de a testa serviciul. Livrarea este in permanenta gratuita. Gama de produse pe care o pun la dispozitie este destul de bogata, la fel si oferta de seturi LEGO.

Eu deja am testat serviciul lor si am fost surprinsa foarte placut de modul in care a sosit setul comandat: ambalat cu grija, cu instructiuni foarte clare despre modalitatea de schimb si returnare a cutiei de jucarii.

Pentru comunitatea noastra, cei de la Evertoys ne-au oferit un discount, despre care te invit sa citesti mai multe aici. Este necesar sa ai cont activ pe forumul Rolug ca sa accesezi sectiunea respectiva.

Va invit sa descoperiti toate detaliile legate de abonamente, oferta de jucarii si intregul mecanism pe site-ul evertoys.ro.