Editia 2019 a concursului anual RoLUG Technic Xperience o vom organiza din nou in gradina din ParkLake Shopping Center. Mai multe detalii despre locatie si ora de incepere a concursului va vom oferi in zilele premergatoare acestuia. Deocamdata va sugeram sa va bifati in calendar ziua de 28 septembrie 2019, data la care vom organiza a patra editie a concursului RoLUG Technic Xperience.

Anul acesta vom organiza 4 probe. Participarea este obligatorie la minim 3 probe pentru concurentii vechi si minim 2 probe pentru nou-veniti, cu cate maxim 2 modele per proba.

Pentru fiecare participare peste numarul minim, se acorda cate 150p/proba care se aduna la media finala. Aceste puncte vor fi considerate puncte de pornire.

Media finala se calculeaza in felul urmator: se aduna punctele de la modelele cel mai bine clasate de la fiecare proba in parte (in cazul in care concurentul are 2 modele la o proba), suma obtinuta se imparte la numarul de probe la care a participat, apoi se aduna punctele de pornire.

Toti participantii ce si-au anuntat participarea pana pe 30 august vor primi cate un premiu.

Data limita de inscriere in concurs este 24 septembrie, ora 21:00. Toate modelele vor fi publicate pe site dupa expirarea perioadei de inscriere.

Mai jos regasiti link-urile catre fiecare proba in parte, unde puteti citi regulamentul si va puteti inscrie modelele in concurs.