Dragi MOC-eri forumisti Rolug, continuam, pentru al 5-lea an, concursul de MOC-uri ce se va desfasura pe tot parcursul anului 2019. Regulile sunt simple: trebuie doar sa MOC-uiti. Nu aveti vreo tema anume, dimensiune a MOC-ului sau limita maxima de piese. Piesele folosite trebuie sa fie doar LEGO originale.

Ca si pana acum, vor fi premiati cei mai activi MOC-eri, adica cei care publica cele mai multe MOC-uri.

Ca sa va inscrieti, trebuie sa postati MOC-ul pe forum, in sectiunea LEGO MOCs: Creatii proprii, iar de acolo vor fi preluate si postate pe site. Se iau in considerare doar MOC-urile construite si publicate in 2019, inclusiv cele participante la concursurile organizate de RoLUG.

Pentru fiecare MOC e necesar sa deschideti cate un topic nou, altfel se va lua in considerare doar prima lucrare din topicul respectiv. Nu se iau in considerare creatiile digitale, ci doar cele construite din piese. Concursul este deschis TFOL-ilor si AFOL-ilor (adica limita minima de varsta este de 13 ani). Juniorii isi pot publica MOC-urile in sectiunea Juniori.

Premiile vor fi anuntate ulterior.

Castigatorul locului 1 isi va putea alege un set, urmand ca cel clasat pe locul 2 sa isi aleaga un set din cele ramase si tot asa pana la epuizarea tuturor seturilor.

Concurentii si MOC-urile aferente le puteti vizualiza aici. Initial, se vor posta in ordinea alfabetica a creatorilor, urmand ca la inceputul anului urmator, sa fie actualizate in ordinea descrescatoare a numarului de MOC-uri.