Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, iarna este destinata concursului anual Winter Trial Truck (sau, daca preferati, Winter Trial Trucked Vehicles), ocazie sa ne adunam cu familiile intr-o locatie frumoasa la munte si sa ne rugam sa fie zapada! Si bineinteles, technicienii sa isi supuna la teste modelele create de ei.

Anul acesta vom organiza concursul intr-o locatie noua, in Rucar, in data de 26 ianuarie 2019.

Noutatea acestui an este ca vom organiza 4 probe. Participarea este obligatorie la minim 2 probe, cu cate maxim 2 modele per proba.

Pentru fiecare participare peste numarul minim, se acorda cate 150p/proba care se aduna la media finala. Aceste puncte vor fi considerate puncte de pornire.

Media finala se calculeaza in felul urmator: se aduna punctele de la modelele cel mai bine clasate de la fiecare proba in parte (in cazul in care concurentul are 2 modele la o proba), suma obtinuta se imparte la numarul de probe la care a participat, apoi se aduna punctele de pornire.

Toti participantii vor primi cate un premiu, pe care si-l vor alege in ordinea clasamentului final.

Data limita de inscriere in concurs este 21 ianuarie, ora 09:00. Toate modelele vor fi publicate pe site dupa expirarea perioadei de inscriere.

Mai jos regasiti link-urile catre fiecare proba in parte, unde puteti citi regulamentul si va puteti inscrie modelele in concurs.

Mult succes!