A treia editie a concursului anual RoLUG Technic Xperience a sosit cu o serie de noutati fata de anii precedenti.

In primul rand, locatia evenimentului – daca pana acum se desfasura in parc, anul acesta l-am organizat in gradina ParkLake Shopping Center. Multumim intregii echipe pentru tot suportul oferit. Multumim, de asemenea, si Magazinului Certificat LEGO® pentru premiile oferite.

O a doua noutate a constat in 2 probe organizate in premiera – barcute si sport cars. Piscina si patinoarul au constituit medii propice pentru desfasurarea celor 2 probe.

Si nu in ultimul rand, prezenta lui Jerry ca si concurent, talentat technician din Slovenia, cunoscut in Social Media prin canalul sau de Youtube, Zerobricks, si totodata, reprezentant BuWizz.

Ca la fiecare concurs de acest gen, toate modelele prezentate au fost unice, construite din piese LEGO® Technic™, motorizate si conduse de la distanta de designerii lor.

Au intrat in concurs 42 de modele in total, construite de 9 designeri, carora li s-au alaturat subsemnata, ca si co-organizator si alti 2 membri RoLUG, cu roluri importante in desfasurarea evenimentului. Probele au fost:

Regulamentul concursului a fost publicat aici. Clasamentul a fost urmatorul:

A fost o zi lunga, insa distractiva si plina de emotii, asa cum se intampla mai la toate concursurile noastre. Multumim tuturor celor implicati si ne vedem la iarna, la concursul Winter Trial Truck!

Vedeti aici o galerie foto a evenimentului si mai jos playlist-uri cu filmarile celor 6 probe.