Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, toamna este destinata concursului anual Technic Xperience, ocazie pentru technicienii RoLUG sa isi supuna la teste modelele create de ei. Anul acesta vom schimba locatia, ne mutam din parc in gradina din ParkLake Shopping Center. Mai multe detalii despre locatie si ora de incepere a concursului va vom da in zilele premergatoare acestuia. Deocamdata va spunem sa va bifati in calendar ziua de 29 septembrie 2018, data la care vom organiza a treia editie a concursului RoLUG Technic Xperience.

Anul acesta vom organiza 6 probe. Participarea este obligatorie la minim 3 probe pentru concurentii vechi si minim 2 probe pentru nou-veniti, cu cate maxim 2 modele per proba.

Pentru fiecare participare peste numarul minim, se acorda cate 150p/proba care se aduna la media finala. Aceste puncte vor fi considerate puncte de pornire.

Media finala se calculeaza in felul urmator: se aduna punctele de la modelele cel mai bine clasate de la fiecare proba in parte (in cazul in care concurentul are 2 modele la o proba), suma obtinuta se imparte la numarul de probe la care a participat, apoi se aduna punctele de pornire.

Toti participantii vor primi cate un premiu, pe care si-l vor alege in ordinea clasamentului final.

Data limita de inscriere in concurs este 25 septembrie, ora 21:00. Toate modelele vor fi publicate pe site dupa expirarea perioadei de inscriere.

Mai jos regasiti link-urile catre fiecare proba in parte, unde puteti citi regulamentul si va puteti inscrie modelele in concurs.

Mult succes!

Later edit: Premiile oferite la concurs au fost urmatoarele (cele 3 de pe primul rand, oferite de Magazinul Certificat LEGO® Brick Depot):