Sambata asta avem mare concurs, mare! RoLUG Technic Xperience, concursul anual de modele construite din piese LEGO® Technic™ devenit deja traditie, va avea loc sambata, 29 septembrie in gradina ParkLake Shopping Center.

Va asteptam incepand cu ora 11:00 sa asistati la demonstratii cool de masini de viteza, camioane, roboti, barcute si alte vehicule motorizate si comandate de la distanta, construite din piese LEGO® Technic™.

Evenimentul este conceput sub forma de concurs destinat membrilor comunitatii RoLUG. Vom avea si un invitat special din Slovenia, totodata si concurent, Jerry aka Zerobricks, de asemenea reprezentant BuWizz.

Concursul este impartit in 6 probe distincte, elementul comun constand in faptul ca toate modelele prezentate sunt unice, construite din piese LEGO® Technic™, motorizate si conduse de la distanta de designerii lor. Probele sunt:

Puteti afla regulamentul fiecarei probe in parte si specificatiile tehnice obligatorii din acest articol. Daca vrei sa vezi modelele inscrise in concurs, da click pe fiecare categorie in parte.

Un album cu imagini de la concursul de anul trecut, vedeti aici.

Evenimentul il organizam cu sprijin din partea ParkLake Shopping Center si Magazin Certificat LEGO® din ParkLake Shopping Center, carora le multumim!

Vino sa asisti la concurs si sa afli cine va fi campionul RoLUG Technic Xperience!