A treia expozitie marca RoLUG si a doua editie “Under Construction” la care am adaugat primul etaj, s-a incheiat in acest weekend. S-a desfasurat in incinta Muzeului National Tehnic Dimitrie Leonida din Parcul Carol I, Bucuresti, in perioada 11-22 mai 2016. Inainte de a multumi tuturor persoanelor implicate, doresc sa va spun ca nu pot exprima in cuvinte cat de mandra sunt de lucrurile pe care le realizam impreuna. Expozitia noastra a fost un real succes iar lucrul asta vi se datoreaza voua, membrii RoLUG, care ati facut posibila, prin implicarea voastra benevola, atingerea tuturor obiectivelor noastre si chiar peste asteptari. In decurs de 10 zile, cateva mii de vizitatori v-au admirat creatiile, le-au pozat, s-au minunat si au vrut sa afle mai multe lucruri despre noi.

In Noaptea Muzeelor, cea care ne-a adus cele cateva mii de vizitatori, am simtit un entuziasm imens in sala de expozitie – copii care alergau dintr-o parte in alta sau care inaltau turnulete la masutele de joaca, adulti care se minunau de ce vedeau, si nu in ultimul rand, implicarea voastra, ca sa rezulte un lucru frumos. Va multumesc pentru asta. S-a observat o evolutie clara fata de expozitia de anul trecut – atat prin calitatea exponatelor, cat si prin numarul de vizitatori. Lucrul asta a fost sesizat atat de membrii RoLUG, care anul trecut au fost simpli vizitatori iar anul asta expozanti de top, dar si de catre vizitatori.

Cand muncim in echipa si ne mobilizam cu totii, la montare, la supraveghere, la demontare, cand avem membrii care strabat sute de kilometri pentru a-si aduce exponatele sau pentru a vizita expozitia, membrii care isi trimit creatiile prin posta (chiar daca ajung ele zob, se gasesc MOC-eri care sa le refaca) nu are cum sa nu iasa ceva frumos. Si pentru asta va multumesc! Sunteti oameni frumosi si cu suflet mare. Si sunt mandra ca va sunt Ambasadoare si ca impreuna realizam lucruri atat de frumoase.

Pastrez traditia si incerc sa multumesc tuturor persoanelor implicate in aceasta expozitie.

In primul rand, celor 30! de expozanti care, alaturi de mine si de Horatiu, si-au expus creatiile proprii si seturile oficiale: Adrian Vlad, Adrian Jiman, Alexandru Murg, Andrei Bunescu, Andrei Pacurar, Antonia Mleziva, Armin Naghi, Catalin Corpade, Catalina Danca, Cristian Soarece, Eduard Stanescu, Erik Davidsson, George Andrei, George Mocanasu, Horatiu Marcus, Iulian Dobre, Maria Dabija, Mihai Zaim, Mihai Dreve, Mihai Ionescu, Mihai Novitchi, Mihai Danet, Octav Joja-Gaman, Stefan Cosmoiu, Stefan Patru, Stefan Bedreag, Tamas Lapsanszki, Tiberiu Negreanu, Tiberiu Kiss, Tudor Mihai Blaga. Membrilor prezenti la expozitiile anterioare li s-au adaugat si altii noi. Multumiri speciale Mariei Dabija si lui Eduard Stanescu pentru supravegherea expozitiei in zilele in care noi nu am putut fi prezenti, dar si tuturor celorlalti membri care au ajutat la supraveghere in Noaptea Muzeelor (de data asta nu va voi numi pentru ca mi-e teama sa nu omit pe cineva, dar va multumesc tuturor), lui Cristi Soarece pentru tot suportul logistic, lui Alex Murg pentru crearea afisului si lui George Andrei pentru fotografiile realizate. Avand in vedere ca este deja a treia expozitie la care va mentineti rolurile, cred ca va voi numi de acum incolo Graficianu’ si Fotografu’.

In al doilea rand, vreau sa le multumesc lui Tibi si Anei de la Clever Toys pentru tot suportul oferit in cadrul expozitiei noastre: masutele de joaca pentru copii, premiile pentru tombola, reducerea pentru vizitatori si tot suportul logistic.

Doresc sa multumesc Muzeului National Tehnic, pentru spatiul pe care ni l-au pus la dispozitie si fetelor de la LEGO Romania pentru suportul oferit in cadrul expozitiei. Multumim LEGO Danermarca pentru tot sprijinul si beneficiile acordate LUG-ului nostru.

In final, pastrez a doua traditie si va invit sa va delectati cu fotografii realizate in cadrul expozitiei de catre Fotografu’ nostru talentat, George Andrei.