Dragi prieteni, e timpul sa puneti la treaba creativitatea, pentru ca lansam un nou concurs cu premii LEGO®! Un orasel microscale, asta am vrea sa avem la final.

Iata pe scurt coordonatele concursului:

Construiti un MOC care sa se incadreze in tema concursului: Microscale City. Puteti construi cladiri sau monumente cunoscute din lumea intreaga (dar nu cele care se regasesc deja in seturi LEGO oficiale), sau diorame ce infatiseaza viziunea voastra de orasel din trecut, prezent sau viitor, un cartier intreg sau doar o mica portiune, ramane la latitudinea voastra, acestea fiind doar cateva exemple. Singura conditie este sa pastrati proportia de MOC in format microscale. Nu aveti limita de piese sau dimensiune a MOC-ului.

Va puteti inscrie creatiile in perioada 25 iulie – 25 august 2016, completand formularul al carui link il gasiti mai jos. In data de 28 august, vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului.

Premiile oferite sunt urmatoarele:

REGULI GENERALE

  • Concursul este deschis exclusiv membrilor activi ai forumului RoLUG, cu cel putin o postare. Daca nu aveti cont inca, va puteti crea unul aici. Va puteti inscrie cu mai multe creatii, insa trebuie sa fie lucrari proprii si individuale, nu colective.
  • Creatia trebuie construita exclusiv din piese LEGO originale si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime pentru a nu influenta juriul.
  • Dupa publicarea creatiei, veti primi o confirmare pe e-mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit acesteia. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, insa va vom anunta acest lucru. Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata.
  • Juriul va fi alcatuit din membri RoLUG, care nu au drept de participare. In cazul in care vor participa si alte LUG-uri, va exista si un reprezentant al juriului din LUG-ul respectiv. Juratii vor nota lucrarile cu note de la 1 la 25, luand in calcul tehnicile de constructie, originalitatea si complexitatea lucrarii, precum si incadrarea in tema.
  • Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook RoLUG, unde orice persoana poate da like uneia sau mai multor lucrari. Numarul de like-uri va fi folosit ca diferentiator, in cazul unui punctaj egal, iar daca si acesta va fi egal, juriul va decide lucrarile castigatoare.
  • Castigatorul locului 1 isi va putea alege oricare din cele 4 premii, urmand ca ceilalti 3 sa aleaga din seturile ramase. Un concurent poate castiga un singur premiu.

Creatiile inscrise in acest concurs vor participa si la concursul „Marea MOC-uiala”.
Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.
Concursul s-a incheiat!