afis_final_mic

In perioada 8-26 iulie 2015, va invitam sa vizitati prima expozitia organizata de RoLUG, cu titlul UNDER CONSTRUCTION – PARTERUL, in cadrul Muzeului National Tehnic Dimitrie Leonida, din Parcul Carol I, Bucuresti.

Veti avea ocazia sa admirati creatii personale din piese LEGO®, construite de membrii RoLUG, dar si seturi originale din diverse teme LEGO. Va vom prezenta si o creatie ce apartine lui Ivan Angeli, Ambasadorul LUG-ului Beokocka din Serbia.

Vizitatorii vor putea participa la o tombola cu premii LEGO, oferite de CleverToys si vor primi un voucher de discount pentru achizitii de seturi si piese LEGO din magazinul online CleverToys. Copiii vor avea amenajat un spatiu special pentru ei, unde vor putea construi din piese LEGO orice creatie le trece prin cap.

Expozitia este deschisa de miercuri pana duminica, in intervalul 10:30-18:00.
Pretul biletelor este de 3 lei / copil si 6 lei / adult.

In data de 25 iulie, va invitam sa fiti spectatori la concursul Trial Truck, editia nationala de Vara 2015. Membrii RoLUG isi pregatesc cele mai bune masini construite din piese LEGO, cu care vor participa in marea confruntare pentru castigarea trofeului. Concursul se va desfasura in Parcul Carol I, in dreptul scarilor catre Mausoleu, pe partea stanga, la masutele de sah. Ora o vom anunta ulterior.

Va asteptam cu drag!