Cui ii era dor de un concurs, manuta sus! Nu v-am pregatit unul complicat, ci unul, mai degraba, dragalas. Cu muuuulte inimioare.

Iata care sunt COORDONATELE CONCURSULUI:

 ☑️ Construieste un MOC care sa reprezinte sau sa contina o inimioara. Inimioara, daca este inclusa in MOC, trebuie sa fie construita si pusa in valoare, asemenea celei din banner-ului concursului, creata de talentata noastra Chyck. Daca alegi sa construiesti doar inimioara, fii cat mai original!

☑️ Ai timp sa iti inscrii creatia pana pe 25 octombrie 2023, ora 10:25 PM, completand formularul al carui link il gasesti mai jos.

☑️ Juriul va fi alcatuit din membri AFOL care doresc sa isi exprime preferintele, insa fara drept de a participa la concurs.

☑️ Clasamentul il voi anunta pana pe 29 octombrie.

☑️ Premiile, pe care le voi dezvalui dupa incheierea perioadei de inscriere, vor putea fi alese de castigatori in ordinea clasamentului.

LATER EDIT Primii 3 castigatori isi pot alege, in ordinea clasamentului, unul din primele 3 seturi de mai jos. Cel de-al patrulea set va fi oferit tuturor participantilor. Premiile oferite sunt urmatoarele:

REGULI GENERALE

  • Concursul este destinat exclusiv membrilor activi ai forumului RoLUG, cu cel putin o postare. Daca nu ai cont inca, iti poti crea unul aici.
  • Creatia trebuie construita exclusiv din piese LEGO originale fizice (nu se accepta creatii digitale) si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime pana la incheierea concursului, pentru a nu influenta juriul.
  • Poti inscrie mai multe creatii, insa acestea trebuie sa fie proprii si individuale, nu colective.
  • Dupa publicarea creatiei, vei primi o confirmare pe e-mail. In cazul in care nu sunt indeplinite toate cerintele concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, dar te vom informa cu privire la decizia noastra.
  • Asiguram confidentialitatea datelor personale, iar fotografia in care apari nu va fi facuta publica.
  • Juratii vor evalua creatiile in functie de mai multe criterii (originalitate, complexitate, tehnici de constructie, estetica, incadrare in tema).
  • Un concurent nu poate castiga mai mult de un premiu.
  • Creatiile inscrise in acest concurs vor participa si la concursul „Marea MOC-uiala”.
Concursul s-a incheiat!