In acest weekend ne intalnim la Caravana Stiinta & Imaginatie!

In perioada 24-25 septembrie, va invitam sa ne vizitati standul din cadrul evenimentului Caravana Stiinta & Imaginatie, organizat de revista Stiinta si Tehnica impreuna cu Asociatia Science & Technology in cadrul Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Va vom prezenta cea mai mare diorama LEGO® Star Wars™ Rebels din lume, construita exclusiv din piese LEGO si inspirata din serialul cu acelasi nume, cu scene din diferite episoade, ce se desfasoara pe planeta Lothal. Multumim pe aceasta cale Magazinului Certificat LEGO® pentru sprijinul acordat.

Fanii seriei Stargate Atlantis vor putea admira o creatie impresionanta, cu multe detalii, reprezentand orasul-nava Atlantis.

Marea Armata a Republicii, cea mai mare colectie din România de minifigurine LEGO® din Legiunile Clone Wars va fi si ea prezenta.

Celebra masinuta Lizzie din seria Cars, alaturi de alte creatii LEGO® Technic, precum si vehicule inspirate din celebrul joc Warhammer™ va asteapta sa le admirati.

Daca sunteti pasionati de astronomie, hi-tech, realitate virtuala, robotica, ecologie sau stiinta distractiva, va invitam sa vizitati intreaga expozitie. Veti avea ocazia sa intrati in contact cu oameni de stiinta, inventatori, cercetatori si chiar sa il cunoasteti pe celebrul si singurul cosmonaut roman, Dumitru-Dorin Prunariu, care implineste in aceasta luna frumoasa varsta de 70 de ani.

Expozitia o puteti vizita sambata si duminica in intervalul 11-20, iar intrarea este libera.
Locatia: Biblioteca Nationala a Romaniei, Bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucuresti.

Toate informatiile legate de eveniment, invitati, activitati etc. le regasiti pe site-ul Stiinta si Tehnica.

Ne vedem la Biblioteca!