Anul acesta ne vedem la Comic Con!

In perioada 26-28 august, va invitam sa ne vizitati standul din cadrul bine-cunoscutului eveniment East European Comic Con, ce se va desfasura la Romexpo, Bucuresti.

Va vom prezenta cea mai mare diorama LEGO® Star Wars™ Rebels din lume, construita exclusiv din piese LEGO si inspirata din serialul cu acelasi nume, cu scene din diferite episoade, ce se desfasoara pe planeta Lothal. Multumim pe aceasta cale Magazinului Certificat LEGO® pentru sprijinul acordat.

Fanii serialului animat NINJAGO™ vor avea ocazia sa viziteze faimosul oras asiatic, construit in miniatura doar din piese LEGO®, in cea mai mare diorama LEGO Ninjago din Europa. In perioada aceasta, vibrantul oras isi dubleaza populatia datorita turistilor care au parte de plimbari pe mare cu celebra corabie Destiny’s Bounty, barcute traditionale sau cu modernul tren la inaltime spre insula maimutelor.

Trilogia Hobbit-ul va fi si ea reprezentata de o diorama ce il infatiseaza pe impresionantul dragon Smaug, ce porneste atacul asupra Lake Town.

Ne gasiti in Pavilionul B, vis-a-vis de Actors Area, vineri in intervalul 16-21 si sambata si duminica in intervalul 10-20.

Toate informatiile legate de accesul la eveniment, invitati, activitati etc. le regasiti pe site-ul Comic Con.

V-am convins? Ne vedem la Comic Con? 😛