Lansam a cincea editie a jocului MOC-uiala provocarilor, care vine la pachet cu o tema pe care am intitulat-o “It’s all about the people“. Adica despre voi, membrii RoLUG. Provocarea pe care o veti da se va lega de un membru RoLUG – fie o interpretare a omului in sine, fie o reinterpretare a unui MOC ce ii apartine. Provocarea poate fi suplimentata si de una sau mai multe conditii, la alegerea voastra.

Va reamintesc mecanismul jocului: participantii vor fi provocati sa construiasca un MOC ce va avea la baza o conditie, precizandu-se si o limita de timp. Exemplu: Provoc pe X sa construiasca in maxim n zile un MOC care sa reprezinte…

Cum ne organizam? In primul rand, va anuntati participarea pe forum, aici. Daca mai doreste cineva sa se inscrie pe parcurs, este liber sa o faca, dar nu mai tarziu de 1 noiembrie. Jocul se incheie pe 4 decembrie.

Initial, eu voi lansa un numar de provocari. Cei provocati pot accepta sau pot zice pas. Daca vor zice pas, vor fi provocati alti membri. Daca accepta, dupa ce indeplinesc provocarea, completeaza formularul al carui link il gasiti mai jos. Provocarile vor fi anuntate de catre mine pe forum in topicul dedicat.

Vom avea un premiu la acest joc, ce va fi acordat prin tragere la sorti. MOC-urile vor participa la Marea MOC-uiala.

Creatiile din banner le apartin lui Vitreolum si BensBuilds.