Grupul LEGO® sarbatoreste anul acesta 90 de ani de activitate. In urma cu 9 decenii, un tamplar danez a creat o gama de jucarii din lemn in atelierul sau din Billund, Danemarca. Prima sa colectie cuprindea 36 de jucarii, incluzand masini, avioane si jucarii yoyo, realizate manual cu intentia de a-i ajuta pe copiii din localitate sa invete mai multe despre lumea inconjuratoare. Ce nu putea anticipa Ole Kirk Kristiansen in 1932 era faptul ca Grupul LEGO avea sa devina una dintre cele mai mari companii de jucarii din lume, care va inspira joaca a milioane de copii in fiecare an.

Ca sa sarbatorim si noi aceasta aniversare de 90 de ani, va propun sa construim creatii din piese LEGO care sa sugereze acest lucru – creatii care sa includa numarul 90, sau care sa aiba fix 90 de piese, orice care sa se lege de aceasta aniversare – totul depinde de imaginatia voastra.

Creatiile vor fi prezentate reprezentantilor LEGO Romania si urmeaza ca ei sa le promoveze. Va puteti inscrie creatiile pana pe 31 iulie 2022, ora 23:59, completand formularul al carui link il gasiti mai jos.

Activitatea este deschisa exclusiv membrilor activi ai forumului RoLUG, cu cel putin o postare. Daca nu ai cont inca, iti poti face aici.

Toate creatiile vor participa la Marea MOC-uiala.

Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.

Iti mai poti inscrie creatia in urmatoarele