In perioada 6-9 februarie am organizat o noua expozitie in ParkLake Shopping Center. Se pare ca titlul evenimentului nostru a avut ceva influenta asupra vremii, deoarece chiar in noaptea montarii a inceput sa ninga, iar zapada ne-a insotit pe toata perioada ei.

Ce ati vazut sau ce ati ratat sa vedeti la expozitia noastra? 😛

  • un orasel de iarna
  • un triaj spectaculos cu multe trenuri in miscare
  • un taram magic inspirat din seria Harry Potter si un dragon zburator
  • creatii inspirate din seria Star Wars
  • creatii Technic ce au participat in concursul Winter Trial Truck

plus alte creatii deosebite construite de membrii nostri si seturi oficiale.

E randul multumirilor, ca de fiecare data, nu? In primul rand, celor 25 de membrii participanti, alaturi de mine si Horatiu: Adrian, Alex, Andreea, Andrei, Armin, Bence, Botond, Catalin, Danin, Ed, Florin, George, Ionut, Iulian, Luca, Matei, Mihai, Nicolae, Sorin, Stefan Bugeac, Stefan Patru, Tamas, Tiberiu, Tudor si Vlad. Multumiri tuturor celor care ne-au ajutat la supraveghere si la montaj.

Multumim totodata si fotografilor Iulian Dumitrescu, Laur Tudorache, pentru fotografiile deosebit de frumoase pe care le-a facut in cadrul expozitiei noastre, precum si fotografului oficial din partea ParkLake. Multumim Magazinelor Certificate LEGO® pentru vocherele oferite. Si nu in ultimul rand, echipei ParkLake, in frunte cu Irina si dl. Liviu, care si de aceasta data ne-au pus la dispozitie toate elementele necesare evenimentului.

Si pentru ca imaginile vorbesc de la sine, va prezint in incheiere, o parte din ele, precum si un filmulet cu dragonul zburator: