Asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, iarna este destinata concursului anual Winter Trial Truck. Ca ii spunem Winter Trial Tracked Vehicles sau Winter Quadrathlon, ramane aceeasi ocazie de a ne aduna cu familiile intr-o locatie frumoasa la munte si sa ne rugam, mai mult ca oricand, sa fie zapada! Scopul principal – supunerea modelelor construite de technicienii RoLUG in competitia devenita traditie.

Anul acesta ne intoarcem in Bran si vom organiza concursul in data de 25 ianuarie 2020.

Ca si anul trecut, vom avea tot 4 probe. Participarea este obligatorie la minim 2 probe, cu cate maxim 2 modele per proba. Concurentii noi pot participa la minim o proba.

Pentru fiecare participare peste numarul minim, se acorda cate 150p/proba care se aduna la media finala. Aceste puncte vor fi considerate puncte de pornire.

Media finala se calculeaza in felul urmator: se aduna punctele de la modelele cel mai bine clasate de la fiecare proba in parte (in cazul in care concurentul are 2 modele la o proba), suma obtinuta se imparte la numarul de probe la care a participat, apoi se aduna punctele de pornire.

Toti participantii vor primi cate un premiu, pe care si-l vor alege in ordinea clasamentului final.

Data limita de inscriere in concurs este 20 ianuarie, ora 10:00 AM. Toate modelele vor fi publicate pe site dupa incheierea perioadei de inscriere.

Mai jos regasiti link-urile catre fiecare proba in parte, unde puteti citi regulamentul si va puteti inscrie modelele in concurs.

Mult succes!