Astazi vreau sa va vorbesc despre una dintre cele mai frumoase expozitii ale noastre, ce s-a desfasurat in perioada 16-19 mai in ParkLake Shopping Center. Sunt tare mandra de ce a iesit in urma mobilizarii baietilor mei (a se intelege membrii RoLUG) si de colaborarea foarte buna pe care, din nou, am avut-o cu ParkLake.

Ce ati vazut sau ce ati ratat sa vedeti la expozitia noastra? 😛

  • Un orasel de primavara deosebit de frumos, cu cladiri cu stiluri diferite si multa verdeata, a carui vedeta a fost o gara spectaculoasa
  • O zona Medieval-Fantasy cu cladiri colorate si un dragon impozant
  • O zona Star Wars in care a fost prezentat un proiect comun la care au contribuit 7 membri, Battle of Sullust, care participa si la un concurs organizat de LEGO® Ideas, dar si Castelul lui Darth Vader
  • O zona Technic, cu creatii ce apartin technicienilor nostri talentati
  • O diorama DUPLO
  • Un nou mozaic lenticular

plus alte creatii deosebite construite de membrii nostri. In plus, copiii s-au amuzat cu robotelul care rezolva cubul Rubik si masinuta pe care o conduceau incercand sa depaseasca obstacolele.

E randul multumirilor, ca de fiecare data, nu? In primul rand, celor 22 de membrii participanti, alaturi de mine si Horatiu: Adrian, Alex, Andrei, Bence, Botond, Catalin, Cristi Soarece, Cristi Tanase, Danin, Ed, Erik, George, Ionut, Iulian, Mihai, Sorin, Stefan Bugeac, Stefan Cosmoiu, Stefan Patru, Tiberiu, Tudor si Vlad. Multumiri tuturor celor care ne-au ajutat la supraveghere si la montaj.

Multumim totodata si fotografilor Iulian Dumitrescu, Laur Tudorache, Botond si Bence Czilii pentru fotografiile deosebit de frumoase pe care le-a facut in cadrul expozitiei noastre, precum si fotografului oficial din partea ParkLake. Multumim Magazinelor Certificate LEGO® pentru vocherele oferite. Si nu in ultimul rand, echipei ParkLake, in frunte cu Irina si dl. Liviu, care si de aceasta data ne-au pus la dispozitie toate elementele necesare evenimentului.

Si pentru ca imaginile vorbesc de la sine, va prezint in incheiere, o parte din ele: