A saptea expozitie marca RoLUG a fost organizata intr-o noua locatie – ParkLake Shopping Center, in perioada 16-18 martie. Speram sa repetam experienta si sa organizam si ale expozitii in aceasta locatie, intrucat, per total, am avut un vibe foarte bun. Inainte de a trece la multumirile de rigoare, sa va povestesc un pic despre creatiile din piese LEGO® expuse.

Ne-am propus (si am reusit 😉 ) sa construim un orasel de primavara, de aici si titlul expozitiei, si sa extindem acest anotimp frumos si catre creatiile din restul temelor. Oraselul City a fost deosebit de spectaculos, cu cladiri foarte frumoase, masinute ce se plimbau pe stradute, trenulete in miscare si multa verdeata. Zona Medieval-Star Wars-SF nu a fost nici ea mai prejos, incluzand creatii proprii si seturi oficiale din serii renumite (Star Wars, Alien, Marvel). Creatiile Technic au fost si ele la loc de cinste, vizitatorii putand admira clasicele camioane, masini si utilaje, dar si un dinozaur din piese LEGO Technic, precum si cateva creatii cinematice. Mozaicurile nu au lipsit nici de aceasta data, iar cel lenticular a starnit multa curiozitate in randul copiilor.

E randul multumirilor, ca de fiecare data, nu? In primul rand, celor 24 de membrii participanti, alaturi de mine si Horatiu: Adrian Jiman, Adrian Vlad, Andrei, Botond, Catalin, Cristi, Danin, Ed, Erik, George, Iulian, Maria, Matei, Mihai Dreve, Mihai Ionescu, Mihai Novitchi, Sorin Ilie, Sorin Olaru, Stefan Bugeac, Stefan Cosmoiu, Stefan Patru, Tamas, Tiberiu si Vlad. Multumiri tuturor celor care ne-au ajutat la supraveghere si la reconstruirea MOC-urilor si lui Botond pentru crearea materialelor grafice.

Multumim totodata lui Bogdan Caraman pentru fotografiile deosebit de frumoase pe care le-a facut in cadrul expozitiei noastre, precum si fotografului oficial din partea ParkLake. Multumim Claudiei de la Magazinul Certificat LEGO din ParkLake pentru tot suportul oferit. Si nu in ultimul rand, echipei ParkLake, in frunte cu Irina, care ne-a fost de un real ajutor in organizarea acestei expozitii si ne-a pus la dispozitie toate elementele necesare evenimentului, si domnului Liviu pentru suportul oferit la montare. Ne-a facut o deosebita placere sa colaboram.

Si ca de fiecare data, in incheiere, va prezint cateva imagini din cadrul expozitiei: