Dragii mei, am un concurs fulger pentru voi, un fulger de vreo 2 saptamani :anim-bigsmile: . Stiu ca nu e cea mai potrivita perioada pentru a organiza un concurs, insa am castigat premiile pe care vi le ofer la o tombola organizata de LEGO pentru ambasadori (am fost una din cei 50 de norocosi, din cei 131 inscrisi) si trebuie sa pregatesc un raport despre cum am utilizat aceste seturi pana pe 14 martie.

Si ce alta metoda mai buna de a utiliza aceste seturi decat un concurs? :anim-tongueout: Sa va spun pe scurt regulile. Am facut ceva simplu, fara jurizare, fara formular de inscriere, ca sa va usurez si voua si mie munca. LEGO sarbatoreste 60 de ani de existenta, asa ca regulile vor avea legatura cu acest lucru.

CE CONSTRUITI: absolut ce doriti voi, care sa aiba legatura cu cifra 60. Fie ca faceti un MOC din 60 de piese, sau care sa cantareasca 60 de grame, sau sa sugereze numarul 60, e alegera voastra.

UNDE PUBLICATI: pe Facebook, am facut un grup public, intitulat RoLUG celebrates LEGO’s 60th anniversary. Ca sa postezi in grup, trebuie sa fii membru RoLUG activ (cu cel putin o postare) si sa ai cont de Facebook. Cine nu are, imi trimite mie pe mail creatia si o voi publica eu.

CE PUBLICATI: titlul MOC-ului, poze – cate vreti voi, o scurta descriere prin care sa explicati legatura cu 60 si urmatoarele hash-tag-uri: #WhatWillYouBuild, #RolugCelebratesLEGOs60thAnniversary (scrise exact asa) si #idforum (inlocuiti idforum cu username-ul vostru din forum).

PANA CAND PUBLICATI: termenul limita este 12 martie ora 23:59.

CE CASTIGATI: 3 premii, constand in: set 10404 / set 10403 / seturi 10402 + 10401.

CUM CASTIGATI: daca eu am primit seturile prin tragere la sorti, exact asa vi le voi da si voua. Toate creatiile intra la extragere, daca aveti mai multe, participati cu toate, deci aveti mai multe sanse de castig. Tragerea la sorti se va efectua cu site-ul random.org in data de 13 martie.

Spor la MOC-uiala! Astept intrebarile voastre.