Dragi prieteni, va invitam sa vizitati expozitia de creatii LEGO® TO BRICK CONTINUED organizata de RoLUG, in perioada 11-22 octombrie 2017. Locul de desfasurare este Muzeul National Tehnic Prof. Ing. Dimitrie Leonida, din Parcul Carol I, Bucuresti.

Veti avea ocazia sa admirati creatii personale din piese LEGO, construite de membrii RoLUG, dar si seturi oficiale din diverse teme LEGO. Va asteptam cu multe surprize!

Si de aceasta data, copiii vor avea amenajat un spatiu special pentru ei, unde isi vor putea pune in practica talentele de mici constructori.

Toti vizitatorii vor primi cate un voucher de discount, pe care il vor putea folosi pentru achizitionarea de seturi LEGO cu pret redus, in magazinul online toy-joy.ro si magazinele Certificate LEGO® din Afi Cotroceni si ParkLake Bucuresti, City Park Mall din Constanta si Afi Ploiesti

Expozitia este deschisa de miercuri pana duminica, in intervalul 10:30-18:00.

Pretul biletelor este de 5 lei / copil si 10 lei / adult. In data de 20 octombrie, intrarea este libera.

In data de 21 octombrie, va asteptam la concursul RoLUG Technic Xperience editia a 2-a, in Parcul Carol. Veti avea ocazia sa vedeti masinute radiocomandate ce se vor intrece pe trasee spectaculoase, dar si robotei gata de lupta!

Va asteptam cu drag!