Din punctul meu de vedere, au fost multe surprize la acest concurs – concurenti noi in primul rand si cred ca multi dintre voi nu au asociat creatorii cu creatiile lor (din ce am observat in discutiile pe forum :D). Asa ca va voi dezvalui acum autorii celor 12 lucrari inscrise in concurs.

Lego Custom

Chyck

Edd

Frankie

Vitreolum

EdmondDantes

Johnnyuke

Lapsanszkitamas

Johnnyuke

Edd

Suedez

Duhu20

Vedeti mai jos notele acordate la fiecare criteriu in parte, cati de 12, cati de 11 etc. Au fost 5 jurati care au acordat note intre 1 si 12 la primele 4 criterii, iar la incadrarea in tema au acordat 0, 5 sau 10 puncte.

Originalitate

Complexitate

Tehnici de constructie

Estetica

Incadrarea in tema

Clasamentul final

Prin urmare, clasamentul final al creatorilor este:

  1. vitreolum
  2. Frankie
  3. Chyck & johnnyuke
  4. Edd
  5. EdmondDantes
  6. Suedez
  7. duhu20
  8. lapsanszkitamas
  9. Lego Custom

Dupa cum observati, avem o egalitate de puncte la locul 3, iar cineva trebuie sa aiba prioritate in alegerea premiului. Dupa ce Vitreolum si Frankie isi vor alege premiile, am hotarat sa ii acord prioritate lui Chyck, avand in vedere ca a avut 4 note de 12, nota maxima. Aceasta departajare se utilizeaza in general in competitiile sportive si mi s-a parut ok sa o folosim si noi.

Castigatorii vor fi contactati pe email pentru a-si alege cate unul din cele 7 premii, in ordinea clasamentului. Felicitari tuturor!