Incepem a doua editie a concursului MOC-uiala fara fir, ce se va desfasura in perioada 1 iunie – 31 august 2017. Mergem si de data aceasta, pe 2 fire. Regulile sunt urmatoarele (pentru fiecare fir in parte):

  • Initiatorul jocului, in cazul de fata eu, va nominaliza un membru dintre cei care si-au anuntat participarea, care va deveni initiatorul firului. Ii voi comunica in privat un cuvant, pe care care va trebui sa il transpuna intr-un MOC.
  • Dupa ce MOC-ul este finalizat, creatorul imi trimite cateva poze pe care eu le voi publica pe site, pastrand anonimatul lui pana cand acestea va fi ghicit.
  • Creatorul va face 2 nominalizari pentru continuarea firului, urmand ca eu sa propun uneia din cele 2 persoane sa construiasca MOC-ul.
  • Membrul nominalizat, in cazul in care accepta provocarea, imi va comunica un cuvant din MOC-ul initial, de care doreste sa se lege, cuvant care va sta la baza creatiei lui. Noutatea la aceasta editie este faptul ca din MOC-ul anterior, creatorul va alege si o piesa pe care o va pune in valoare in MOC-ul sau.
  • Etapele se repeta pana la incheierea concursului, pe 31 august.
  • Pe la jumatatea concusului vom incepe sa si ghicim cuvintele, piesele si creatorii.

Pentru acest concurs, avem 2 fire si 2 premii identice, adica acest set:

Vom trage la sorti cate un creator din fiecare fir. In cazul in care acelasi creator este extras la ambele fire, se va face o noua extragere pentru stabilirea celui de-al doilea castigator.

Discutiile despre concurs le purtam aici.

Mai jos aveti creatiile participante, urmand ca dupa incheierea concursului, sa actualizez informatiile despre identitatea creatorilor si cuvintele folosite.

FIRUL A

Creatia 1

Creatia 2

Creatia 3

Creatia 4

FIRUL B

Creatia 1

Creatia 2

Creatia 3

Creatia 4

Creatia 5

Creatia 6