A patra expozitie maca RoLUG a adus cu ea o premiera: locatia intr-un mall – Mega Mall, Bucuresti. Perioada: 24-26 februarie 2017. Numele expozitiei, DRAGOBRICKLAND, a creat ceva confuzie intre membrii RoLUG care au crezut (si sperat) ca va fi o expozitie a dragonilor 😀 Ei bine nu, personajul principal a fost Dragobete iar expozitia i-a fost dedicata lui si taramului lui din caramizi LEGO®. Pana la urma, am avut si ceva dragoni, de prasila, asa cum veti vedea in poze 😀

Au fost 3 zile de foc, plus noaptea montarii, am avut cateva mii de vizitatori care s-au bucurat sa admire creatiile membrilor nostri, sute de copii s-au perindat pe la masutele de joaca, a fost un real succes si aceasta expozitie. Si pana la urma tema ei, dragostea, desi a dat ceva batai de cap membrilor RoLUG, s-a evidentiat in MOC-urile si seturile oficiale expuse.

Sa incep cu multumirile, nu? 😉 Ca de fiecare data, membrilor participanti: Adrian Jiman, Andrei Bunescu, Andrei Pacurar, Armin, Cristi, Danin, Edd, Felix, George Bugan, Iulian, Chyck, Marius Bota, Mihai Danet, Mihai Dreve, Mihai Novitchi, Stefan Cosmoiu, Stefan Patru, Tiberiu Kiss, Tiberiu Negreanu, Tudor Blaga, alaturi de Horatiu si subsemnata. Multumiri tuturor celor care ne-au ajutat la supraveghere, lui Adi Vlad (si nu numai) pentru ajutorul acordat la reconstruirea MOC-urilor, lui Vlad, Danin si Stefan Cosmoiu pentru pozele pe care le vedeti mai jos. Si, bineinteles, lui Alex, graficianul nostru, pentru crearea afisului expozitiei 🙂

Multumesc echipei din Mega Mall, pentru tot suportul logistic, promovare si gazduire si Magazinului Certificat LEGO® din Mega Mall pentru masutele de joaca pentru copii.

Va multumesc voua, membrii RoLUG, pentru toata implicarea voastra si pentru faptul ca reusim de fiecare data sa facem lucruri frumoase impreuna!

In final, va las sa va delectati cu o galerie de imagini din cadrul expozitiei.