Inauguram un nou concurs, care daca va avea succesul pe care mi-l doresc, il vom transforma intr-o traditie trimestriala. Deja am discutat pe forum despre regulile lui, insa le voi enumera si aici.

Pornind de la ideea jocului ‘Telefonul fara fir’, am adaptat regulamentul pentru MOC-uiala fara fir. Regulile sunt urmatoarele (pentru fiecare fir in parte):

  • Initiatorul jocului, in cazul de fata eu, va nominaliza un membru dintre cei care si-au anuntat participarea, care va deveni initiatorul firului. Ii voi comunica in privat un cuvant, pe care care va trebui sa il transpuna intr-un MOC.
  • Dupa ce MOC-ul este finalizat, creatorul imi trimite cateva poze pe care eu le voi publica pe site si forum, pastrand anonimatul lui pana la final.
  • Creatorul va face 2 nominalizari pentru continuarea firului, urmand ca eu sa propun uneia din cele 2 persoane sa construiasca MOC-ul.
  • Membrul nominalizat, in cazul in care accepta provocarea, imi va comunica un cuvant din MOC-ul initial, de are doreste sa se lege, cuvant care va sta la baza creatiei lui.
  • Etapele se repeta pana la incheierea concursului, pe 31 mai.
  • Vom avea cateva zile in care ne distram ghicind creatorii si cuvintele si in care votam cele mai frumoase creatii din fiecare fir in parte.

Pentru acest concurs, avem 2 fire si 2 premii, cele de mai jos. Castigatorul firului cu cele mai multe creatii va avea prioritate in a-si alege unul din cele 2 seturi. Daca vom avea un numar egal de creatii, tragem la sorti ordinea alegerii.

Mai jos aveti creatiile participante, urmand ca dupa incheierea concursului, sa actualizez informatiile despre identitatea creatorilor si cuvintele folosite.

FIRUL 1: firul ROSU

Creatia 1

Creatia 2

Creatia 3

Creatia 4

Creatia 5

Creatia 6

Creatia 7

FIRUL 2: firul VERDE

Creatia 1

Creatia 2

Creatia 3

Creatia 4

Creatia 5

Creatia 6

Creatia 7