Dragi prieteni, la propunerea lui TheDutch21, lansez acest concurs, asa… pe nepusa masa 😀 Ideea temei ii apartine, precum si premiul oferit.

Iata pe scurt COORDONATELE CONCURSULUI:

  • Construiti un MOC care sa se incadreze in tema concursului: Household Objects – adica obiecte utile la casa omului. Sau curtea omului. Aveti cateva exemple de astfel de obiecte chiar in imaginea de mai sus. MOC-urile pot fi motorizate sau statice. Daca este motorizat, te rog sa il filmezi, sa incarci filmul pe youtube sau alta platforma online si sa indici linkul in formularul de inscriere.
  • Va puteti inscrie creatiile pana pe 28 octombrie 2016, ora 21:00, completand formularul al carui link il gasiti mai jos. Va puteti inscrie cu maxim 3 creatii, ce trebuie sa fie lucrari proprii si individuale, nu colective.
  • Juriul va fi alcatuit din membrii activi RoLUG care doresc sa isi exprime preferintele, insa fara drept de a participa la concurs. Pentru a face parte din juriu, va puteti inscrie completand formularul al carui link il gasiti mai jos. In perioada 29 – 31 octombrie, creatiile se vor putea vota printr-un poll, al carui link il vor primi pe mail toti membrii care si-au exprimat dorinta de a face parte din juriu. Detaliile despre votarea propriu-zisa, la momentul potrivit. Clasamentul il vom anunta pe 1 noiembrie.
  • Premiul concursului este oferit de TheDutch21 si consta in setul 8676 – Sunset Cruiser. In poze puteti vedea imagini reale ale setului, cu toate elementele pe care le va primi castigatorul.

REGULI GENERALE

  • Concursul este deschis exclusiv membrilor activi ai forumului RoLUG, cu cel putin o postare. Daca nu aveti cont inca, va puteti crea unul aici.
  • Creatia trebuie construita exclusiv din piese LEGO originale si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime pentru a nu influenta juriul.
  • Dupa publicarea creatiei, veti primi o confirmare pe e-mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit acesteia. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, insa va vom anunta acest lucru. Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata.
  • Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook RoLUG.
  • Creatiile inscrise in acest concurs vor participa si la concursul „Marea MOC-uiala”.
  • Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.

Concursul s-a incheiat!