Nu-i asa ca va era dor de un concurs de creatii? Ce ziceti de niste scene din filme?

Iata care sunt coordonatele concursului:

  • Construiti un MOC care sa se incadreze in tema concursului: Movie Scenes. Nu aveti limita de piese sau dimensiune a MOC-ului. Puteti construi diorame sau personaje care sa reflecte o scena dintr-un film de lung metraj (fara desene animate sau seriale).
  • Va puteti inscrie creatiile in perioada 29 februarie – 27 martie 2016, completand formularul al carui link il gasiti mai jos. Va puteti inscrie cu mai multe creatii, insa trebuie sa fie lucrari proprii si individuale, nu colective.
  • Concursul este deschis exclusiv membrilor activi ai forumului RoLUG, care au cel putin un MOC publicat pe forum inainte de 29 februarie 2016 sau prezentat la o expozitie RoLUG.
  • Juriul va fi alcatuit din toti membrii activi RoLUG care doresc sa isi exprime preferintele, care s-au inregistrat pe forum inainte de 29 februarie 2016, indiferent daca au participat la concurs sau nu. In perioada 28 martie – 3 aprilie, creatiile se vor putea vota printr-un poll, al carui link il vor primi pe mail toti membrii activi ai forumului. Detaliile despre votarea propriu-zisa, la momentul potrivit. Clasamentul il vom anunta pe 4 aprilie.
  • Premiile sunt oferite cu sprijinul LEGO Danemarca, prin programul LUG Support. Toti participantii vor primi cate un premiu, ce va consta in diverse piese LEGO. Cantitatea acestora se va stabili in functie de clasamentul creatiilor, dar si de activitatea in cadrul comunitatii din anul precedent. Avem si un premiu ce consta intr-un set LEGO, pe care il va primi ocupantul locului 1. In cazul in care vom avea mai multi concurenti cu punctaj maxim, vom trage la sorti castigatorul. Premiul oferit este:
  • Creatia trebuie construita exclusiv din piese LEGO originale si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime.
  • Dupa publicarea creatiei, veti primi o confirmare pe mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit acesteia. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, insa va vom anunta acest lucru. Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata.
  • Toate creatiile vor fi postate pe pagina de Facebook RoLUG si vor participa si la concursul ‘Marea MOC-uiala’.

Concursul s-a incheiat.

Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.