Nu mai e mult timp si iarna va intra in casele noastre, asa ca, de ce sa nu o folosim ca inspiratie in MOC-urile noastre? Povesti de iarna, peisaje de basm, eroi de poveste, cam asta am vrea sa vedem in creatiile voastre.

Iata pe scurt coordonatele concursului:

Construiti un MOC care sa se incadreze in tema concursului: WINTER TALE. Nu aveti limita de piese sau dimensiune a MOC-ului. Puteti construi diorame, ​personaje, practic absolut orice care va duce cu gandul la o poveste de iarna. Creatiile pot fi inspirate din filme sau carti, sau puteti construi voi o poveste noua.

Va puteti inscrie creatiile in perioada 23 noiembrie – 21 decembrie 2015, completand formularul al carui link il gasiti mai jos. In data de ​25 decembrie la ora 00:00, vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului.

Premiile oferite sunt urmatoarele:

REGULI GENERALE

  • Concursul este deschis exclusiv membrilor activi ai forumului Rolug, cu cel putin o postare. Daca nu aveti cont inca, va puteti crea unul aici. Va puteti inscrie cu mai multe creatii, insa trebuie sa fie lucrari proprii si individuale, nu colective.
  • Creatia trebuie construita exclusiv din piese Lego originale si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime pentru a nu influenta juriul.
  • Dupa publicarea creatiei, veti primi o confirmare pe mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit acesteia. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, insa va vom anunta acest lucru. Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata.
  • Juriul va fi alcatuit din membri Rolug, care nu au drept de participare. In cazul in care vor participa si alte LUG-uri, va exista si un reprezentant al juriului din LUG-ul respectiv. Juratii vor nota lucrarile cu note de la 1 la 25, luand in calcul tehnicile de constructie, originalitatea si complexitatea lucrarii, precum si povestea.
  • Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook RoLUG, unde orice persoana poate da like uneia sau mai multor lucrari. Numarul de like-uri va fi folosit ca diferentiator, in cazul unui punctaj egal, iar daca si acesta va fi egal, juriul va decide lucrarile castigatoare.
  • Castigatorul locului 1 isi va putea alege oricare din cele 3 premii, urmand ca ceilalti 2 sa aleaga din seturile ramase. Un concurent poate castiga un singur premiu.

Creatiile inscrise in acest concurs vor participa si la concursul “Marea MOC-uiala”.
Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.

Concursul s-a incheiat!