Saptamana trecuta pe vremea asta, rememoram momentele haioase pe care le-am petrecut impreuna la concursul de Trial Truck, si ma gandeam ca este ultima zi a expozitiei. Acum, la o saptamana dupa, inca imi amintesc momentele frumoase petrecute in cadrul intregii expozitii, si cred ca e timpul sa tragem linie si cateva concluzii.

Nu mai e nevoie sa amintesc faptul ca a fost prima expozitie organizata de RoLUG, sau sa spun ca s-a desfasurat intre 8-26 iulie la Muzeul National Tehnic Dimitrie Leonida din Parcul Carol I, Bucuresti, pentru ca deja toata lumea stie asta. Ce vreau sa spun, insa, este ca am realizat tot ceea ce ne-am propus. Am estimat ca vom fi 15 expozanti si 15 am si fost. Am estimat ca vom avea 1200 de vizitatori si am avut 1191 care au platit bilet si inca vreo 15 invitati ai expozantilor. Ceea ce m-a bucurat foarte mult, lucru de care sunt si mandra, este ca am fost o adevarata echipa. Expozitia a fost un real succes pentru ca fiecare a avut contributia lui si a fost foarte serios in ceea ce a facut. Asa ca vreau sa multumesc mai multor persoane implicate in acest proiect si sper sa nu omit pe nimeni. Ca la Oscar 🙂

In primul rand vreau sa multumesc celor 13 expozanti care au participat, alaturi de mine si de Horatiu, la organizarea expozitiei: Andrei Bunescu, Andrei Pacurar, Eduard Stanescu, George Andrei, Mihai Dreve, Mihai Ionescu, Mihai Marius Mihu, Mihai Novitchi, Mihai Zaim, Octav Joja-Gaman, Stefan Cosmoiu, Stefan Patru, Tamas Lapsanszki. Toti au fost foarte seriosi, cei din provincie ne-au trimis exponatele la timp iar cei din Bucuresti au participat la montarea expozitiei si la demontarea ei, am stabilit un orar si toata lumea l-a respectat. Bravo, baieti! Vreau sa multumesc in special lui Edd, care ne-a fost un real ajutor la supravegherea expozitiei, lui Alex pentru crearea afisului, lui George, Petru si Paul pentru fotografiile realizate.

In al doilea rand, vreau sa le multumesc lui Tibi si Anei de la Clever Toys pentru tot suportul oferit in cadrul expozitiei noastre: masutele de joaca pentru copii, premiile pentru tombola, reducerea pentru vizitatori si tot suportul logistic. Sunt niste oameni minunati, care pun pasiune si suflet in ceea ce fac si fara de care expozitia nu ar fi avut asa succes.

Dorim sa multumim Muzeului National Tehnic, pentru spatiul pe care ni l-au pus la dispozitie si fetelor de la LEGO Romania pentru suportul oferit in cadrul expozitiei. Multumim LEGO Danermarca pentru tot sprijinul si beneficiile acordate comunitatii noastre.

Multumim lui Ivan Angeli, Ambasador LUG Beokocka din Serbia, care ne-a pus la dispozitie una din creatiile sale, cele 2 Turnuri, care au dat ceva batai de cap la 2 membri RoLUG care au trebuit sa le reconstruiasca, ele ajungand partial dezmembrate la Bucuresti, insa si asta a facut parte din distractie.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim baietilor de la Asociatia Brickenburg, care ne-au invitat la expozitiile lor, la care am avut ocazia sa admiram exponate, sa intelegem pasiunea pentru LEGO si sa invatam ce inseamna sa organizezi un astfel de eveniment. Imi amintesc cand am participat prima data la o expozitie organizata de ei, am fost atat de fascinati de ce am vazut acolo si nici nu visam ca vom ajunge si noi sa organizam una. E adevarat, e mult de munca pana sa ajungem la performanta lor, si nu stiu daca o vom atinge vreodata, dar totul are un inceput.

Sper sa nu fi uitat sa multumesc cuiva, daca da, ma trageti de urechi cu un comentariu.

In concluzie, a fost un eveniment reusit, personal sunt mandra de ce am realizat impreuna, a fost multa munca, dar satisfactiile si distractia au fost pe masura si au estompat efortul depus. Deja suntem intrebati cand vom organiza urmatoarea expozitie si un lucru va spun: nu va trece multa vreme. Acesta a fost doar inceputul!

In final, va las sa va delectati cu o galerie de fotografii din cadrul expozitiei, facute de fotograful nostru talentat, membru RoLUG si impatimit recuperat de LEGO Technic, George Andrei.