V-am pregatit un nou concurs cu premii LEGO®, destinat exclusiv copiilor cu varsta pana in 12 ani. Vacanta de vara aproape ca s-a terminat, scoala va incepe in curand, iar acest lucru sper sa va ofere inspiratia necesara participarii la aceasta competitie.

Iata pe scurt coordonatele concursului:

Construiti un MOC din piese LEGO, care sa se incadreze in tema “Back to school”. Nu aveti limita de piese sau dimensiune a MOC-ului. Puteti construi personaje, diorame, orice va trece prin minte, dar care sa sugereze inceperea scolii.

Va puteti inscrie creatiile in perioada 1-30 septembrie 2015, completand formularul al carui link il gasiti mai jos. In data de 3 octombrie, vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului.

Vor fi acceptate doar creatiile construite de copiii cu varsta pana in 12 ani.

Premiile oferite sunt urmatoarele:

REGULI GENERALE

  • Concursul este deschis exclusiv membrilor activi ai forumului Rolug, cu cel putin o postare. Daca nu aveti cont inca, va puteti crea unul aici. Va puteti inscrie cu mai multe creatii, insa trebuie sa fie lucrari proprii si individuale, nu colective. Creatiile pot fi inscrise in concurs si de catre parintele copilului, daca acesta are cont.
  • Creatia trebuie construita exclusiv din piese Lego originale si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime pentru a nu influenta juriul.
  • Dupa publicarea creatiei, veti primi o confirmare pe mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit acesteia. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, insa va vom anunta acest lucru. Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata.
  • Juriul va fi alcatuit din membri Rolug, care nu au drept de participare. In cazul in care vor participa si alte LUG-uri, va exista si un reprezentant al juriului din LUG-ul respectiv. Juratii vor nota lucrarile cu note de la 1 la 20, luand in calcul tehnicile de constructie, originalitatea si complexitatea lucrarii.
  • Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook Rolug, unde orice persoana poate da like uneia sau mai multor lucrari. Numarul de like-uri va fi folosit ca diferentiator, in cazul unui punctaj egal, iar daca si acesta va fi egal, juriul va decide lucrarile castigatoare.
  • Castigatorul locului 1 isi va putea alege oricare din cele 3 premii, urmand ca ceilalti 2 sa aleaga din seturile ramase. Un concurent poate castiga un singur premiu.

Creatiile inscrise in acest concurs vor participa si la concursul “Marea MOC-uiala”.
Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.