Simbolurile celui de-al doilea razboi mondial pentru marile puteri America, Germania nazista si Rusia sunt steagul american, svastica, respectiv tancul rusesc KV-2 mod 1939, o bestie cu tunul de 152 mm. Svastica este inlocuita cu initialele SW de la Star Wars, ideea fiind de a arata ca principalii inamici ai aliatiilor sunt acum “invadatorii trecutului” si nu puterile axei.

Deoarece suntem in tema “Schimbarea/Revolutia Star Wars”, am decis ca Ewokii (care sunt pe campul de lupta pentru a imblanzi robotii AT-AT tineri) sa fie de aceeasi parte cu trupele Kashyyyk si evident cu AT-AT-urile. Trupele Kashyyk sunt dotate cu speedere, arme cu laser si cu tehnologii ultra-avansate, nefiind o problema sa se lupte cu “puterile bastinase”.

Invadatorii s-au intors in timp cu ajutorul portalurilor, care sunt activate cu ajutorul unor pistoale-laser. Pentru a te teleporta in timp, este nevoie de doua portaluri, unul in locul din care pleci si unul in locul in care vrei sa ajungi, pe drum interactionand cu o gaura de vierme.