In cazul in care va veti plictisi in minivacantele de Paste si 1 mai, si nu veti sti ce sa mai MOC-uiti, impreuna cu prietenii de la Daco Invest (detinatorii site-ului copil.ro si ai magazinelor Certificate LEGO® din AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti), va provocam la un nou concurs.

TEMA
Revolutia Star Wars

Pornind de la un personaj din seria Star Wars (fie minifigurina, fie construit de voi), creati o poveste intr-un context diferit, care sa nu aiba legatura cu seria originala. Poate sa fie o sceneta inspirata din seria Star Wars, dar care nu s-a intamplat – de exemplu, R2D2 face clatite pentru Darth Vader sau Yoda lupta impotriva lui Luke Skywalker, sau poate sa fie o sceneta complet diferita de Star Wars, dar care sa contina un personaj din serie – de exemplu Han Solo viziteaza elfii, sau Amidala e coafeza intr-un salon din Friends.

Nu aveti limita de piese sau dimensiune a MOC-ului. Creatia trebuie construita exclusiv din piese Lego originale si sa nu mai fi fost publicata nicaieri inainte. De asemenea, creatiile trebuie sa ramana anonime pentru a nu influenta juriul.

DURATA
Va puteti inscrie creatiile in perioada 10 aprilie – 12 mai 2015. In data de 15 mai, vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului.

PARTICIPARE
Concursul este deschis exclusiv membrilor activi ai forumului Rolug, cu cel putin o postare. Daca nu aveti cont inca, va puteti crea unul aici. Va puteti inscrie cu mai multe creatii, insa trebuie sa fie lucrari proprii si individuale, nu colective.

Pe adresa de mail clubrolug@gmail.com, trimiteti-ne 4 fotografii cu creatia si una cu voi si creatia si spuneti-ne care este titlul ei, precum si o scurta descriere / explicatie a acesteia. Impreuna cu fotografiile, scrieti si numele vostru complet, id-ul din forum, localitatea si judetul si varsta voastra.

Dupa publicarea creatiei, veti primi o confirmare pe mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit acesteia. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica creatia, insa va vom anunta acest lucru. Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata.

JURIZARE
Juriul va fi alcatuit din 4 membri Rolug, care nu au drept de participare. Acestia vor nota lucrarile cu note de la 1 la 20, luand in calcul tehnicile de constructie, originalitatea si complexitatea lucrarii, precum si povestea in sine si incadrarea in tema. Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook Rolug, unde orice persoana poate da like uneia sau mai multor lucrari. Numarul de like-uri va fi folosit ca diferentiator, in cazul unui punctaj egal, iar daca si acesta va fi egal, juriul va decide lucrarile castigatoare.

PREMII
Sponsorul nostru ofera urmatoarele premii:

Premiile au fost expuse in magazin, insa castigatorii le vor primi complete, insotite de instructiuni si cutia originala. Castigatorul locului 2 isi va putea alege unul din cele 2 seturi Technic. Un concurent poate castiga un singur premiu. Dupa primirea premiilor, castigatorii sunt rugati sa ne trimita o fotografie cu ei si premiul, fotografii care vor fi pubicate pe site-ul Rolug.

ALTE DETALII
Creatiile inscrise in acest concurs vor participa si la concursul “Marea MOC-uiala”. Termenul de revolutie a fost folosit cu sensul de schimbare, nu de revolta.

Discutiile referitoare la concurs le purtam aici.