Dragi prieteni, vacanta de vara s-a terminat, scoala si facultatea au reinceput, asa ca e timpul pentru un nou concurs! Iata regulile:

TEMA
Teme Lego combinate

Pornind de la produsele existente la vanzare pe site-ul Toys Depot, sponsorul care ofera premiile pentru concurs, alegeti 2 seturi din 2 teme diferite, care sa fie punctul de pornire pentru construirea unui MOC cat mai original. Este obligatoriu sa va folositi de un set de pe site-ul sponsorului iar cel de-al doilea poate fi orice set, dar din teme diferite. Nu sunteti obligati sa folositi toate piesele din cele 2 seturi si nici nu sunteti limitati sa le folositi doar pe ele. Ideea este sa se recunoasca usor elemente folosite din cele 2 seturi, dar puteti folosi si alte piese Lego, neaparat originale! De data asta, nu aveti nicio limita in privinta dimensiunilor lucrarii. Ideal ar fi ca cele 2 teme sa fie cat mai diferite, spre exemplu, Technic si Friends sau Disney Princess si Monster Fighters 😀 Cu cat mai original si mai traznit MOC-ul, cu atat mai bine.

DURATA
Va puteti inscrie lucrarile in perioada 1 octombrie – 1 noiembrie 2014. In data de 3 noiembrie, vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului.

PARTICIPARE
Concursul este deschis doar membrilor forumului Rolug. Daca nu sunteti membru, va trebui sa va faceti cont. Va puteti inscrie cu mai multe lucrari, insa trebuie sa fie creatii proprii si individuale, nu colective. Nu se vor accepta lucrari care au fost publicate anterior si nici fotografii prelucrate.

Pe adresa de mail clubrolug@gmail.com, trimiteti-ne 4 fotografii cu lucrarea si una cu voi si lucrarea si spuneti-ne care este titlul acesteia si seturile de la care ati pornit constructia. Impreuna cu fotografiile, scrieti si numele vostru complet, id-ul din forum, localitatea si judetul si varsta voastra.

Dupa publicarea lucrarii, veti primi o confirmare pe mail in care vom preciza numarul de concurs ce i-a fost atribuit lucrarii. In cazul in care consideram ca nu sunt indeplinite toate conditiile concursului, ne rezervam dreptul de a nu publica lucrarea, insa va vom anunta acest lucru.
Datele personale nu vor fi facute publice si nici fotografia in care apareti si voi nu va fi publicata. Vom publica doar fotografiile castigatorilor impreuna cu premiul.
In cazul participantilor minori, trebuie sa aveti acordul unuia dintre parinti.

JURIU
Juriul va fi alcatuit din 3 membrii Rolug si un reprezentant din partea sponsorului, care nu au drept de participare. Acestia vor nota lucrarile cu note de la 1 la 20, luand in calcul tehnicile folosite, originalitatea si complexitatea lucrarii, precum si elementele folosite din cele 2 seturi de pornire. Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook Rolug, unde orice persoana poate da like uneia sau mai multor lucrari. Numarul de like-uri va fi folosit ca diferentiator, in cazul unui punctaj egal, iar daca si acesta va fi egal, juriul va decide lucrarile castigatoare.

PREMII
Sponsorul nostru ofera urmatoarele premii:

Un concurent poate castiga un singur premiu. In cazul in care un concurent se claseaza in primii 3 cu mai mult de o lucrare, va avea posibilitatea sa isi aleaga un singur premiu din cele 3, urmand ca restul premiilor sa se acorde urmatoarelor lucrari in ordinea punctajului.

Dupa primirea premiilor, castigatorii sunt rugati sa ne trimita o fotografie cu ei si premiul, fotografii care vor fi pubicate pe site-ul Rolug.

Pentru eventuale intrebari / neclaritati, puteti scrie un comentariu mai jos.

Spor la MOC-uit!