Credeati ca aveti pauza dupa concursul cu desene animate? Nuuuuu, in nici un caz!
Cred ca ar trebui sa incercam si un alt fel de concurs: de review-uri! Iata cateva coordonate:

TEMA
Pornind de la produsele existente la vanzare pe site-ul Land Toys (cel care ne-a si oferit premiile), alegeti orice set caruia sa ii faceti un review: text, imagini, filmulete, oricum preferati, aveti libertate de a alege o varianta, sau chiar toate. Nu exista vreo limita ca numar de cuvinte, sau alte criterii. Review-ul trebuie sa fie cat mai complex, calitativ si sincer. Nu este obligatoriu sa faceti un unboxing, adica setul sa fie desigilat special pentru concurs. Puteti folosi orice set, atata vreme cat se regaseste pe site-ul sponsorului nostru.

DURATA
Va puteti inscrie lucrarile in perioada 18 iulie – 15 august 2014. In data de 17 august vom anunta castigatorii alesi in urma voturilor juriului.

PARTICIPARE
Concursul este deschis doar membrilor forumului Rolug. Daca nu sunteti membru, va trebui sa va faceti cont. Va puteti inscrie cu mai multe lucrari, insa trebuie sa fie lucrari proprii, nu colective. Nu se vor accepta review-uri care au fost publicate anterior. Se pot face review-uri la acelasi set, de catre participanti diferiti.

Review-ul va fi publicat direct pe site-ul rolug.ro in felul urmator: pe adresa de mail clubrolug@gmail.com, trimiteti un mesaj prin care va anuntati intentia de a participa la concurs, impreuna cu urmatoarele date: numele vostru complet, id-ul din forum, localitatea si judetul, varsta voastra si setul pentru care doriti sa faceti review-ul.

Vi se va crea un cont pe site-ul rolug.ro (activ doar pe durata concursului) in care va veti putea loga, scrie articolul, iar acesta va fi publicat dupa aprobare. Vi se vor oferi toate informatiile necesare pe mail. In cazul in care constatam greseli de exprimare / gramaticale, ne rezervam dreptul de a le corecta.

Toate lucrarile vor fi postate si pe pagina de Facebook Rolug. Filmuletele, cu permisiunea voastra, vor fi postate si pe canalul youtube Rolug.

JURIU
Juriul va fi alcatuit din membrii Rolug care nu au drept de participare. Acestia vor nota lucrarile cu note de la 1 la 20, luand in calcul complexitatea review-ului, calitatea informativa, ingeniozitatea. Nu se pune pret pe cantitate, ci pe calitate! Rezultatele finale vor fi afisate pe pagina concursului.

PREMII
Sponsorul nostru ofera urmatoarele premii:

Castigatorul locului 1 isi va putea alege setul dorit, urmand ca cel clasat pe locul 2, sa aleaga un set din cele 2 ramase, cel de pe locul 3 urmand sa primeasca setul ramas.

Un concurent poate castiga un singur premiu. In cazul in care un concurent se claseaza in primii 3 cu mai mult de o lucrare, va avea posibilitatea sa isi aleaga un singur premiu din cele 3, urmand ca restul premiilor sa se acorde urmatoarelor lucrari in ordinea punctajului.

Dupa primirea premiilor, castigatorii sunt rugati sa ne trimita o fotografie cu ei si premiul, fotografii care vor fi pubicate pe site-ul Rolug.

ALTE INFORMATII
In cazul unui punctaj egal, diferentierea se va face in functie de numarul de distribuiri ale lucrarii. Adica: fiecare articol are in subsol o posibilitate de distribuire pe mai multe retele sociale. Vom lua in calcul doar Facebook-ul. Dupa postarea articolului pe site, autorul si prietenii acestuia vor putea da share la articol pe pagina lor de Facebook. Numarul de distribuiri se afiseaza in subsolul articolului si acesta va face diferentiera in cazul unor review-uri cu punctaj egal. Daca si punctajul si numarul de distribuiri vor fi egale, atunci va avea prioritate review-ul trimis mai devreme.

Concursul este deschis si membrilor forumului din strainatate, prin urmare, vom accepta si review-uri in limba engleza.

Spor la compuneri!