Iti multumesc ca vizitezi rolug.ro, denumit in continuare ‘blog’. Cand vizitezi blogul, cand ne contactezi sau cand comentezi un articol, ne incredintezi datele tale. Iti vom explica in continuare ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele.

Cand ne lasi un comentariu la un articol, sunt colectate informatiile din formularele de comentarii, dar si adresa ta IP (pentru a ajuta la detectarea spamului). Colectam aceste date pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a afla parerea ta legata de un articol de pe blog.

Cand ne trimiti o solicitare prin formularul de contact, acele date sunt colectate pentru a-ti putea raspunde solicitarii tale.

Cand te inscrii la un concurs si completezi un formular, si acele date sunt colectate pentru validarea ta in concurs. Imaginile incarcate prin intermediul formularelor sunt stocate pe un server extern ce apartine lui cloudinary.com. Politica lor de confidentialitate o poti accesa aici.

Daca lasi un comentariu pe blogul nostru, poti opta pentru salvarea in cookie-uri a numelui, adresei de email si eventual a site-ului tau. Bifand aceasta optiune, nu va mai trebui sa completezi din nou aceste date.

Colectam de asemenea datele pe care ni le oferi in formularul de inscriere la newsletter-ul Rolug, dar numai dupa ce esti de acord cu folosirea datelor tale in acest scop.

Tratam cu maxima seriozitate confidentialitatea ta si nu oferim informatiile tale unor terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri, fara consimtamantul tau. Le stocam in siguranta si le procesam cu atentie.

Stocarea informatiilor colectate se face in baza de date a acestui blog. Informatiile colectate prin formularele de contact si comentarii sunt pastrate pe o perioada nedeterminata sau pana cand vei solicita tu stergerea lor.

In cazul in care doresti, poti solicita generarea unui raport care sa cuprinda toate informatiile ce au fost colectate pana in momentul prezent despre tine. Pentru ca acest raport se trimite automat pe mail, te rog sa introduci adresa ta si il vei primi in scurt timp.

Navigand in continuare pe acest blog, esti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate.