Salutare!

Scrie răspuns
epsicutza
tăcut
tăcut

Salutare!

Mesaj de epsicutza » Vin, 10 Ianuarie '14, ora 11:27

Bine v-am gasit!
Ma numesc Monica,si am un baietel de 7 ani.Din intamplare am gasit acest forum,si m-am inscris in ideea ca mai reusesc sa cumpar lego de la alti utilizatori,mai ieftin decat din magazine,etc
Dar nu pot sa nu ma abtin sa nu va intreb (asta deoarece citisem cateva mesaje in care unii spuneau ca au 28 sau 30 de ani),cati ani au ,sau mai bine zis media de varsta a utilizatorilor forumului, al fanilor lego?
Asta deoarece ma gandesc ca daca atata tine microbul asta (ca asta cred ca e,fiu`meu are deja muuuuuuulte lego),pana ajunge sa isi cumpere din buzunarul lui,am ce sa "ma distrez".
Oricum,va salut
Monica

ovidiusoft
guraliv
guraliv

Re: Salutare!

Mesaj de ovidiusoft » Vin, 10 Ianuarie '14, ora 11:53

Bine ne-ai gasit :). Probabil ca pe la 12-14 ani o sa descopere si alte pasiuni (fetele, fumatul, bautura... :D) si o sa o lase mai moale cu Lego cativa ani, probabil pana pe la 22-25 de ani, cand o sa realizeze ca are salariu si poate sa-si cumpere cat vrea el (sau isi permite). Dupa care o sa faca un copil si o sa aiba si o scuza ("Draga, sunt pentru copil! - Da? Atunci de ce le pui pe raftul de sus?").

Dar da, ai dreptate, Lego este o pasiune relativ scumpa dintre activitatile de interior. Gasesti in sectiunea de anunturi utilizatori care vand la preturi care ajung si la jumatate fata de magazine, mai poti si pe Okazii si Mercador (tot oamenii aia sunt de fapt :D ).

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Vin, 10 Ianuarie '14, ora 12:12

ovidiusoft scrie:"Draga, sunt pentru copil! - Da? Atunci de ce le pui pe raftul de sus?"
"Pai...toti am fost copii...nu-i asa?" roflol roflol

By the way :? :Bine ai venit Monica!

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 10 Ianuarie '14, ora 20:17

Welcome! :D
Monica, fanii lego sunt de toate varstele. Pe forum, e drept, sunt totusi ma multi AFOLI decat TFOLI.

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Vin, 10 Ianuarie '14, ora 22:08

Salve!
Pai cat dureaza perioada copilariei, va ramane focusat pe Lego; apoi la pubertate vin chestiile specifice varstei si nu prea o sa mai aiba timp; la liceu o sa dea de fete, bautura, tigari asa cum zice si ovidiu (sa speram ce de cele din urma sa faca cunostiinta), dar o sa continue ceva mai discret hobby-ul; iar dupa majorat o sa-si aminteasca prima dragoste. Parerea mea..

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Vin, 10 Ianuarie '14, ora 22:59

Pai si eu si tu suntem la liceu...nu stiu daca fumezi sau ceva...eu spre exemplu nu... si nici alcolul nu imi place. Si sa nu mai vorbim de capitolul "fete" :?

epsicutza
tăcut
tăcut

Mesaj de epsicutza » Lun, 13 Ianuarie '14, ora 17:50

Mai,cu fetele nu am nimic impotriva,dar cu tigarile si alcoolul sper ca nu va fii asa cum ziceti voi(cu toate ca si eu la 15 ani ma apucasem de fumat,na,dar mai dupa 15 ani de fumat m-am si lasat )

razvan98bobi
gură spartă
gură spartă

Mesaj de razvan98bobi » Mar, 14 Ianuarie '14, ora 19:59

Aveti dreptate. Bine ar fi daca am ramane toti la "vicii" nedaunatoare.

dna123
tăcut
tăcut

Mesaj de dna123 » Sâm, 01 Februarie '14, ora 17:29

Buna Monica,
Si eu am un baietel de 11 ani si am inceput cu lego de la 6-7 ani.
Adevarul este ca poate deveni destul de costisitor!
De vreo 2 ani de cand a descoperit lego tehnic( pe categoria de varsta bineinteles :) ) a mai capatat un aliat de nadejde : tatal ( care e trecut bine de 30 de ani :) ).

Acum incep sa inteleg treaba cu : diferenta intre copii si barbati este doar costul "jucariilor"!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 01 Februarie '14, ora 20:09

dna123 scrie:
Acum incep sa inteleg treaba cu : diferenta intre copii si barbati este doar costul "jucariilor"!
baietii nu cresc, doar jucariile se schimba. (de la masinute si tractorase---> masini adevarate) etc
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mar, 04 Februarie '14, ora 20:49

dna123 scrie:Acum incep sa inteleg treaba cu : diferenta intre copii si barbati este doar costul "jucariilor"!
Corect!!! :)