Salutare!
Salutare!
Bine v-am gasit!
Ma numesc Monica,si am un baietel de 7 ani.Din intamplare am gasit acest forum,si m-am inscris in ideea ca mai reusesc sa cumpar lego de la alti utilizatori,mai ieftin decat din magazine,etc
Dar nu pot sa nu ma abtin sa nu va intreb (asta deoarece citisem cateva mesaje in care unii spuneau ca au 28 sau 30 de ani),cati ani au ,sau mai bine zis media de varsta a utilizatorilor forumului, al fanilor lego?
Asta deoarece ma gandesc ca daca atata tine microbul asta (ca asta cred ca e,fiu`meu are deja muuuuuuulte lego),pana ajunge sa isi cumpere din buzunarul lui,am ce sa "ma distrez".
Oricum,va salut
Monica
Ma numesc Monica,si am un baietel de 7 ani.Din intamplare am gasit acest forum,si m-am inscris in ideea ca mai reusesc sa cumpar lego de la alti utilizatori,mai ieftin decat din magazine,etc
Dar nu pot sa nu ma abtin sa nu va intreb (asta deoarece citisem cateva mesaje in care unii spuneau ca au 28 sau 30 de ani),cati ani au ,sau mai bine zis media de varsta a utilizatorilor forumului, al fanilor lego?
Asta deoarece ma gandesc ca daca atata tine microbul asta (ca asta cred ca e,fiu`meu are deja muuuuuuulte lego),pana ajunge sa isi cumpere din buzunarul lui,am ce sa "ma distrez".
Oricum,va salut
Monica
-
ovidiusoft
- guraliv

Re: Salutare!
Bine ne-ai gasit
. Probabil ca pe la 12-14 ani o sa descopere si alte pasiuni (fetele, fumatul, bautura...
) si o sa o lase mai moale cu Lego cativa ani, probabil pana pe la 22-25 de ani, cand o sa realizeze ca are salariu si poate sa-si cumpere cat vrea el (sau isi permite). Dupa care o sa faca un copil si o sa aiba si o scuza ("Draga, sunt pentru copil! - Da? Atunci de ce le pui pe raftul de sus?").
Dar da, ai dreptate, Lego este o pasiune relativ scumpa dintre activitatile de interior. Gasesti in sectiunea de anunturi utilizatori care vand la preturi care ajung si la jumatate fata de magazine, mai poti si pe Okazii si Mercador (tot oamenii aia sunt de fapt
).
Dar da, ai dreptate, Lego este o pasiune relativ scumpa dintre activitatile de interior. Gasesti in sectiunea de anunturi utilizatori care vand la preturi care ajung si la jumatate fata de magazine, mai poti si pe Okazii si Mercador (tot oamenii aia sunt de fapt
- AlexDesign
- gură spartă

"Pai...toti am fost copii...nu-i asa?" roflol roflolovidiusoft scrie:"Draga, sunt pentru copil! - Da? Atunci de ce le pui pe raftul de sus?"
By the way
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Welcome! 
Monica, fanii lego sunt de toate varstele. Pe forum, e drept, sunt totusi ma multi AFOLI decat TFOLI.
Monica, fanii lego sunt de toate varstele. Pe forum, e drept, sunt totusi ma multi AFOLI decat TFOLI.
- razvan98bobi
- gură spartă

Salve!
Pai cat dureaza perioada copilariei, va ramane focusat pe Lego; apoi la pubertate vin chestiile specifice varstei si nu prea o sa mai aiba timp; la liceu o sa dea de fete, bautura, tigari asa cum zice si ovidiu (sa speram ce de cele din urma sa faca cunostiinta), dar o sa continue ceva mai discret hobby-ul; iar dupa majorat o sa-si aminteasca prima dragoste. Parerea mea..
Pai cat dureaza perioada copilariei, va ramane focusat pe Lego; apoi la pubertate vin chestiile specifice varstei si nu prea o sa mai aiba timp; la liceu o sa dea de fete, bautura, tigari asa cum zice si ovidiu (sa speram ce de cele din urma sa faca cunostiinta), dar o sa continue ceva mai discret hobby-ul; iar dupa majorat o sa-si aminteasca prima dragoste. Parerea mea..
- AlexDesign
- gură spartă

Pai si eu si tu suntem la liceu...nu stiu daca fumezi sau ceva...eu spre exemplu nu... si nici alcolul nu imi place. Si sa nu mai vorbim de capitolul "fete" 
Mai,cu fetele nu am nimic impotriva,dar cu tigarile si alcoolul sper ca nu va fii asa cum ziceti voi(cu toate ca si eu la 15 ani ma apucasem de fumat,na,dar mai dupa 15 ani de fumat m-am si lasat )
- razvan98bobi
- gură spartă

Aveti dreptate. Bine ar fi daca am ramane toti la "vicii" nedaunatoare.
Buna Monica,
Si eu am un baietel de 11 ani si am inceput cu lego de la 6-7 ani.
Adevarul este ca poate deveni destul de costisitor!
De vreo 2 ani de cand a descoperit lego tehnic( pe categoria de varsta bineinteles
) a mai capatat un aliat de nadejde : tatal ( care e trecut bine de 30 de ani
).
Acum incep sa inteleg treaba cu : diferenta intre copii si barbati este doar costul "jucariilor"!
Si eu am un baietel de 11 ani si am inceput cu lego de la 6-7 ani.
Adevarul este ca poate deveni destul de costisitor!
De vreo 2 ani de cand a descoperit lego tehnic( pe categoria de varsta bineinteles
Acum incep sa inteleg treaba cu : diferenta intre copii si barbati este doar costul "jucariilor"!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
baietii nu cresc, doar jucariile se schimba. (de la masinute si tractorase---> masini adevarate) etcdna123 scrie:
Corect!!!dna123 scrie:Acum incep sa inteleg treaba cu : diferenta intre copii si barbati este doar costul "jucariilor"!