Salut!

andrei85
comunicativ
comunicativ

Salut!

Mesaj de andrei85 » Lun, 25 Noiembrie '13, ora 12:03

Sunt Andrei, din Bucuresti, am 28 de ani si ma bucur in continuare de LEGO.
In copilarie am avut seturi LEGO System si visam mereu la LEGO Technic. Acum incet, incet am inceput sa ma bucur si de Technic.
Sper sa ajung sa strang ceva piese de Technic ca sa pot construi diverse, asa cum faceam in vremurile bune :)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Salut!

Mesaj de N33 » Lun, 25 Noiembrie '13, ora 16:32

Bine ai venit,mult noroc cu cautarea/cumpararea pieselor si astept macar un MOC :D

benny07
gură spartă
gură spartă

Mesaj de benny07 » Lun, 25 Noiembrie '13, ora 17:49

Bun venit !

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Lun, 25 Noiembrie '13, ora 21:56

Salut, bine ai venit si toate cele...sa ai bafta la gasirea seturilor (nu ca ar fi ceva atat de greu ;) )

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Lun, 25 Noiembrie '13, ora 22:44

Bine ai venit pe forum, Andrei!

andrei85
comunicativ
comunicativ

Mesaj de andrei85 » Mar, 26 Noiembrie '13, ora 10:08

Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa!

In masura in care imi permite timpul, am sa incerc sa scriu cate un mic review despre cele 2 seturi de Technic pe care le am in prezent, in ideea in care, daca este cineva care nu le are si e interesat de ele, sa stie la ce sa se astepte.

@N33 am sa incerc si MOC-uri, numa' sa-mi treaca dragul de uitatul la minunatiile gandite de ei. Mi-as dori mai multe roti pentru inceput si sa invat si eu tehnica asta cu angrenajele si sistemele pneumatice. Asta m-a fascinat cand eram mic, sa am si eu angrenaje. Acu le am, da' ce fac cu ele? /:)

@AlexDesign mai, problema nu e vizavi de gasirea seturilor, ci la achizitionarea lor, vorba lui unchi-miu "e pazite" :D

Apropo de cumparat roti sau diverse piese, voi de unde preferati sa cumparati? Am vazut ca la Clever Toys ai posibilitatea sa cumperi si strict piese, dar inca nu imi dau seama daca renteaza sau nu.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Mar, 26 Noiembrie '13, ora 12:44

Eu prefer sa le cumpar de pe Bricklink.com sau la intalniri,unde le vad personal si pot sa le iau si sa le examinez :D (intalniri se tin doar in strainatate).

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Mar, 26 Noiembrie '13, ora 22:09

Ca noi romanii este prea prosti ca sa ne organizam...as lua ca exemplu chiar expozitia de noaptea muzeelor, ne puteam intalni cat mai multi acolo si sa facem "afterparty". Dar nooo, nu a anuntat nimeni si de fapt era si @mad_horax pe acolo >:(

andrei85
comunicativ
comunicativ

Mesaj de andrei85 » Mie, 27 Noiembrie '13, ora 13:18

AlexDesign scrie:Ca noi romanii este prea prosti ca sa ne organizam...as lua ca exemplu chiar expozitia de noaptea muzeelor, ne puteam intalni cat mai multi acolo si sa facem "afterparty". Dar nooo, nu a anuntat nimeni si de fapt era si @mad_horax pe acolo >:(
Asta cu intalnirile ar fi o treaba. De-abia ajungi sa mai socializezi putin si sa :0 la cine stie ce dracie a mai "mocuit" colegu'.
Daca e sa ma intrebi pe mine, mi s-ar fi parut foarte misto niste intalniri unde in timp ce stai la povesti, beri si alte cele, chiar sa bricolezi nitel. Sunt insa 2 neajunsuri: locatia si "caramizile".
Era frumos ca forumul sa detina niste kilograme bune de LEGO si la o astfel de intalnire sa te strangi in jurul mormanului de piese si sa bricolezi. Ca daca e sa vii cu piesele de la tine mi se pare foarte descurajant pentru cei care au piese putine si f comune. Asa toti am fi egali si limita ar fi imaginatia.
Vise taica, vise...

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Mie, 27 Noiembrie '13, ora 19:33

Dar unele vis pot deveni realitate... 8) 8) (in acceptiunea mea roflol roflol )

andrei85
comunicativ
comunicativ

Mesaj de andrei85 » Joi, 28 Noiembrie '13, ora 08:17

AlexDesign scrie:Dar unele vis pot deveni realitate... 8) 8) (in acceptiunea mea roflol roflol )
Depinde si de restul, daca isi doresc acelasi lucru... Si tot ramane problema locatiei. Piese se pot cumpara, am vazut ca sunt pe forum oameni care merg in Danemarca si aduc LEGO la kg. Banuiesc ca daca vom reusi sa strangem si noi o suma cat sa cumparam macar o cutie si sa cotizam o parte la "transport", poate colegii fac un pustiu de bine si fac un transport si pt noi non-profit. ;) In speranta ca nu-mi voi auzi injuraturi :x , ideea ramane lansata, macar sa vedem cati oameni vor considera paragrafu' de mai sus o idee buna si ar fi interesati. Cel putin asa vom sti cat de fezabila e treaba.

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Joi, 28 Noiembrie '13, ora 11:18

Avand in vedere in primul rand faptul ca unii sunt din transilvania, altii de la bucuresti si restul cine stie unde si ca benzina e scumpa nu prea cred ca e fezbila dar incercarea n-are moarte.

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Joi, 28 Noiembrie '13, ora 16:16

Sa nu uitam ca ROLUG este un LUG si are reduceri si avantaje de la LEGO.Adica putem sa cerem cuburi pentru LUG,daca imi amintesc correct.Cateva mii de cuburi ar fi de ajuns pentru un pod sau ceva ce se poate construi impreuna,deci piesele nu ar fi o problema,ca si pana acum problema este organizarea.

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Mesaj de AlexDesign » Vin, 29 Noiembrie '13, ora 10:10

Asta am zis si eu. :p :p :p

N33
gură spartă
gură spartă

Mesaj de N33 » Vin, 29 Noiembrie '13, ora 16:34

Nu chiar,dar nu vreau sa intru in OFF Topic....