In copilarie am avut seturi LEGO System si visam mereu la LEGO Technic. Acum incet, incet am inceput sa ma bucur si de Technic.
Sper sa ajung sa strang ceva piese de Technic ca sa pot construi diverse, asa cum faceam in vremurile bune

Asta cu intalnirile ar fi o treaba. De-abia ajungi sa mai socializezi putin si saAlexDesign scrie:Ca noi romanii este prea prosti ca sa ne organizam...as lua ca exemplu chiar expozitia de noaptea muzeelor, ne puteam intalni cat mai multi acolo si sa facem "afterparty". Dar nooo, nu a anuntat nimeni si de fapt era si @mad_horax pe acolo >:(

Depinde si de restul, daca isi doresc acelasi lucru... Si tot ramane problema locatiei. Piese se pot cumpara, am vazut ca sunt pe forum oameni care merg in Danemarca si aduc LEGO la kg. Banuiesc ca daca vom reusi sa strangem si noi o suma cat sa cumparam macar o cutie si sa cotizam o parte la "transport", poate colegii fac un pustiu de bine si fac un transport si pt noi non-profit.AlexDesign scrie:Dar unele vis pot deveni realitate...![]()
(in acceptiunea mea roflol roflol )