Remote Control Off-Roader 9398

geo2087
gură spartă
gură spartă

Remote Control Off-Roader 9398

Mesaj de geo2087 » Joi, 02 Februarie '12, ora 21:42

Se pare ca au aparut noi imagini, informatii (si filmulet) cu acest set cel putin interesant :p

http://technicbricks.blogspot.com/2012/ ... l?spref=fb

Ce parere aveti? Se misca destul de repede. Se pare ca are niste motorase noi. Abia astept sa aflu detalii despre ele.

Nu prea imi place ce au facut cu schema de culori :(

M-am mai uitat o data la imagini si la filmulet si din ce imi dau seama, motorasele din fata si spate se pare ca sunt pentru propulsie. Nu bag mana in foc, dar mi se pare si logica solutia.

cristian333
gură spartă
gură spartă

Re: Remote Control Off-Roader 9398

Mesaj de cristian333 » Joi, 02 Februarie '12, ora 21:47

E frumos, dar putin cam incet... putere vad ca are. Schema de culori... albul ala ar trebui sa fie portocaliu, sau portocaliul alb. roflol Pare putin ca greu, nu? Oh, si pretul? Stie cineva catcosta acest monster-truck? /:) :) :)
LEGO System Master!

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Joi, 02 Februarie '12, ora 21:48

Da,stiu masinuta asta,motorul pentru directie este compus dintr-un motor mic si mai multe roti dintate (cred),face din miscare rotativa,miscare lineara ... ceva turn to center ... dar daca se opreste,motorul tot se invarte ... ceva de gen cluch wheel doar alt cumva...

Mechanica asta este interesanta :D

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Joi, 02 Februarie '12, ora 22:22

cristian333 scrie:E frumos, dar putin cam incet... putere vad ca are. Schema de culori... albul ala ar trebui sa fie portocaliu, sau portocaliul alb. roflol Pare putin ca greu, nu? Oh, si pretul? Stie cineva catcosta acest monster-truck? /:) :) :)
Cica ar fi in jur de 170 euro.

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 03 Februarie '12, ora 18:31

Da, l-am vazut setul acesta, il urmaresc de muuult. In vara se zicea ca va fi un rpck-crawler, dar, supriza: e un trial jeep/monster truck :) . E super, e bestial, are 1 telecomanda si 1 receiver, un BB si 3 motoare noi : 2 sunt cele care se vad in poze, sunt cam ciudate si da, sunt pt. propulsie (si sunt conectate in acelasi ,,loc" pe receiver) si un motor cica ,,servo" . :0 :) :) :billiam: . Va avea 1300+ piese si va costam 160-170 de euro. Videoul asta e facut la un magazin mare ,,Toys Fair" (lucru ciudat, banuiesc ca TLG le-a ,,dat perimisiunea" sa fie cei care arata seturile din 2012). Tot la acest magazin sunt si celalalte seturi din anul asta, si in video se vede elicopterul ala suuuuuuper :0 :0 :0 .
Se vede ca isi are directie pe ambele axe, probabil vor mai fi inca cateva piese noi . Si inca 2 chestii tari: are cateva piese ca la unimog, inclusiv arcurile lungi si are cauciucuri de-ale mari (ca la setul 8297) si cu jenti negre 8) (acum membrii de aici au de unde sa-si ia cauciucuri mari si motoare pt. Trial). De abia astept sa aflu alte informatiii despre set, si... sa-l iau :D .
Ia uitati-va la cutie, cele 3 motoare nu se disting si sunt ,,lunguiete". Seamana cu motoarele PF M roflol
Ce nu-mi place sunt culorile prea multe si ciudate si abtibildele, nu puteau sa nu le puna?! :-| In rest e genial si arata dragut (desi rotile alea sunt cam departate si cam joase.

P.S. Ce norocosi sunt oamenii de acolo :x :x :x :x :? :? :(( :(( :(( ......
P.P.S. @cristi, sa stii ca merge chiar repede pt. un trial truck! :x :p plus ca are si putere mare.

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Vin, 03 Februarie '12, ora 18:52

Toys Fair e o expozitie de jucarii. Lego mereu le expun la ei. :p :)
LEGO System Master!

HighTp3
guraliv
guraliv

Mesaj de HighTp3 » Vin, 03 Februarie '12, ora 19:04

a aparut si offroaderul insfarsit ... dar nu prea e cine stie ce .. paperea mea... merge cam incet dar cred e cam greu ... oricum m-am informat mai mult despre el eu ii dau notele:
Design:8/10
Piese:9/10
Viteza:8/10
Pret:7/10
Total:8/10
Eu zis ca se merita mai mult excavatorul si faci tu un off-roader din el.. fara suparare...
Imagine

Lego Technic Fan

Technic Forever !

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Vin, 03 Februarie '12, ora 19:26

Fiecare cu parerea lui. Mi se pare chiar cool, designul e cam nasol, i-as da un 8,7.5... In rest e foarte tare, sigur o sa mi-l iau. E foarte tare, e foarte rapid pentru un jeep la cata putere are. E frumos, cred ca are piese bune, caroseria i-as reface-o, as face-o mai mare, nu imi place ideea de monster truck... Sunt cool noile motoare, mai ales cel servo :D
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 03 Februarie '12, ora 19:40

^ :? serios?...
Pai eu il vad cel mai bun set ,,pt. jucat" de pana acum. Depinde de ce doresti, piese diverse (motoare liniare si roti dintate -> utilaje si alte chestii) sau masinute.
Mie personal mi se pare mai tare decat 8043 fiindca are cu 200 de piese mai mult, are 3 motoare noi (si banuiesc ca si puternice si rapide), roti mari, arata binisor (desi 8043 arata muuult mai bine) si mai ales pt. faptul ca parca mie imi place mai mult sa construiesc masini technic si poate si camioane ; pana acum nu am facut niciun moc - UTILAJ cu PF... :) .
Cat despre:
Eu zis ca se merita mai mult excavatorul si faci tu un off-roader din el.. fara suparare...
:? nu prea ai putea face unul (care sa merga fain, ca acesta) fiindca 8043 are motoare PF M care nu sunt puternice.
Nu m-am gandit sa fac un rating pt. 9398, asa ca iata :) :
Design: 8/10
Piese : 10/10
Pret:9/10 (nu mi se pare chiar asa scump :) )
Jucabilitate:10/10 (Asa tradus Google Translate pe: ,,playabillity" roflol )
Total: 9/10
Daca as face un rating pt. excavatorul 8043 probabil nota totala ar iesi 9.5/10 dar tot mi se pare mai ,,jucabil" si mai fain 9398.

P.S. VITEZA ESTE SUFICIENTA, NU ESTE incet DE LOC!!! E FOARTE BINE ASA (pt. un trial truck lego)
P.P.S. @Hightp3, ti-ai lua cumva intre timp 8043? /:) ( nu o spun rautacios, sunt curios :) )

Starlight
guraliv
guraliv

Mesaj de Starlight » Vin, 03 Februarie '12, ora 19:51

Fiind prima masinarie(cu roti) teleghidata de la Lego, am asteptat cu nerabdare sa vad acest model mai in detaliu. Ce sa zic, sunt entuziasmat de noile motoare si de cum se comporta crawler-ul(nu mi se pare lent, e ok), dar felul in care arata, cu atatea culori si abtibildele alea oribile ma lasa rece. Cu siguranta e mana cereasca pentru trial truck builders, dar pe mine personal nu ma pasioneaza astfel de MOC-uri. Oricum, interesant va fi de vazut cat vor costa separat aceste noi elemente de power functions, dupa care ma voi hotari daca se merita sa-mi cumpar setul acest set sau nu. O alta dezamagire este si pretul, care daca este de 170 euro asa cum se vehiculeaza, e un mare letdown.

Cat despre note, ce sa zic...

Design: 0/10
Piese: habar n-am, nu-l am inca
Pret: 4/10
Playability: 9/10

Total nu fac pentru ca n-am toate "variabilele".

HighTp3
guraliv
guraliv

Mesaj de HighTp3 » Vin, 03 Februarie '12, ora 22:39

razvy nu mi-am luat 8043 dar lam inspectat si mi se pare mai...oricum si 9398 este bunicel..adv ptr jucat este bun mienu prea imi place designul si pretul...e cam mare...dak erau dolari ma ergea...cred ca o sa strang bani si o sa mi-l iau...
Imagine

Lego Technic Fan

Technic Forever !

FreeK
gură spartă
gură spartă

Mesaj de FreeK » Sâm, 04 Februarie '12, ora 15:03

Hmm, m-am uitat si eu la poze si filmulete, e ok ca model, dar nu o sa-l cumpar. Mi se pare sub 8043, 8110 sau 8258. Oricum, pentru pasionatii de masini RC, cred ca este un must have.

Grecu_
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de Grecu_ » Dum, 05 Februarie '12, ora 12:23

Deci, sa ne lamurim. E un PICK-UP, nu jeep, deci, si prin urmare, rezulta ca, se subintelege, deducem ca, e SUPER! roflol
Papuci FTW roflol roflol
Culorile discutabile, abtibildele big thumb down, motoare noi hmmm :D
Clar pe lista de cumparaturi

badgogo
gură spartă
gură spartă

Mesaj de badgogo » Mie, 22 Februarie '12, ora 21:20

Cam asa arata noile motoare de pe 9398:
http://www.youtube.com/watch?v=7wwY8lEU ... re=related

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Mie, 22 Februarie '12, ora 21:29

Stai un pic .... E-motor-ul este de la LEGO DACTA de la mindstorm .. este un motor/generator pentru energia eoliana. ;)