magazin lego
magazin lego
am o intrebare!exista pe undeva prin bucuresti sau prin apropiere un magazin destinat lego sau nu, dar care sa aiba lego si sa aiba si preturi bune?
de preferabil sa aiba si multe seturi 
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: magazin lego
Magazin care apartine firmei LEGO nu este in Romania.
Sunt alte magazine care au LEGO,de exemplu in Real sau im MALL-uri ... dar mai sunt si magazine care vand doar LEGO cum ar fi Caramidute.ro (au adresa pe site).Sunt oameni care vand LEGO nou sau folosit pe siteuri (cam si eu apartin acolo dar ma rog),deci nu cred ca este o problema de unde sa-l cumperi,doar preturile difera.
Sunt alte magazine care au LEGO,de exemplu in Real sau im MALL-uri ... dar mai sunt si magazine care vand doar LEGO cum ar fi Caramidute.ro (au adresa pe site).Sunt oameni care vand LEGO nou sau folosit pe siteuri (cam si eu apartin acolo dar ma rog),deci nu cred ca este o problema de unde sa-l cumperi,doar preturile difera.
-
ekofresh
- guraliv

Recomand sa eviti Real daca vrei Lego, de fapt recomand evitarea lui ca hypermarket pentru ca preturile sunt foarte mari. Stau langa unul si stiu ce are.
In Carrefour si Metro merita sa urmaresti preturile la Lego, au oferte interesante uneori.
Nu stiu nimic de Auchan sau Selgros.
In mall-uri nu se gaseste Lego, nu sunt magazine de gen, doar cele ce au magazinul Diverta, acolo se mai gasesc unele seturi dar oferta e modesta si preturile sunt mai mari.
In Carrefour si Metro merita sa urmaresti preturile la Lego, au oferte interesante uneori.
In mall-uri nu se gaseste Lego, nu sunt magazine de gen, doar cele ce au magazinul Diverta, acolo se mai gasesc unele seturi dar oferta e modesta si preturile sunt mai mari.
- cristian333
- gură spartă

am gasit lego la un mall in Valcea, dar preturile erau EXAGERATE! cred ca magazinele online de lego sunt cele mai ieftineekofresh scrie:Recomand sa eviti Real daca vrei Lego, de fapt recomand evitarea lui ca hypermarket pentru ca preturile sunt foarte mari. Stau langa unul si stiu ce are.
LEGO System Master!
- alexutzu300
- gură spartă

Ar fi magazinul Varuna,importator oficial Lego in Romania,in AFI Palace Cotroceni.ekofresh scrie:Recomand sa eviti Real daca vrei Lego, de fapt recomand evitarea lui ca hypermarket pentru ca preturile sunt foarte mari. Stau langa unul si stiu ce are.

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
auchan: aceleasi preturi (sau mai mari) decat pe clevertoys. gama restransa, au multe (mai mult de 50%) chinezariiekofresh scrie:Recomand sa eviti Real daca vrei Lego, de fapt recomand evitarea lui ca hypermarket pentru ca preturile sunt foarte mari. Stau langa unul si stiu ce are.
selgros: gama variata de seturi. preturi super. odata era un set creator (mini 3in1) la 15lei.
real: la acelasi pret sau mai scump decat clever. gama restransa.
metro: preturi exagerate (si fara TVA sunt mai scumpe decat pe clever) DAR au mmulte promotii
carrefour: --------- (nu avem in oras, deci cred ca trebuie sa te multumesti cu ce zice ekofresh)
MALLuri & Co: preturi ridicol de exagerate, gama restransa (sau lipsa)
magzine de mici, tip ABC, Papetarie, Suveniruri, Jucarii, etc.: de obicei preturi bune, gama restransa; majoritatea insa vand chinezarii
magazine online (NEW+SecondHand) : de obicei preturi bune, gama cea mai variata, INSA costul transportului poate fii ridicat + comisioane pentru transferul bancar
eu iti recomand sa cumperi de pe internet, de pe site-uri in care poti avea incredere (Bricklink, clevertoys, caramidute, Lego, eBay, Amazon.com/.de/.uk)
-
ekofresh
- guraliv

nu stiam de Varuna, dar ca ai zis mi-am amintit de Noriel, care are preturi asemanatoare cu Carrefour. Noriel e in magazinul Unirea, in galeriile de la Carrefour Baneasa si probabil se mai gaseste in alte centre mari. In Unirea langa Diverta mai e un magazin ce are Lego expus, dar nu am intrat sa vad preturile.alexutzu300 scrie:Ar fi magazinul Varuna,importator oficial Lego in Romania,in AFI Palace Cotroceni.
Recomand si eu ce zice Tamas, (Bricklink, clevertoys, caramidute, Lego, eBay, Amazon.com/.de/.uk), sau iti iei seturile ce-ti plac din Bucuresti unde gasesti pretul mai mic si apoi iei de la promotii seturile cu piese utile.
Ce? În Mall-uri nu se vinde LEGO?! În AFI Cotroceni sunt cel puţin 2 magazine care vând LEGO. Noriel şi Varuna. În Varuna de obicei au preţuri bune.ekofresh scrie:Recomand sa eviti Real daca vrei Lego, de fapt recomand evitarea lui ca hypermarket pentru ca preturile sunt foarte mari. Stau langa unul si stiu ce are.
LEGO Forevăr!

-
TOOBU4U
- comunicativ

decat sa iei Lego din mall-uri (cum ar fi AFI) mai bine iei avionul pana in Germania si iti iei de acolo 
Singurele preturi acceptabile din RO sunt pe site-uri ...
Singurele preturi acceptabile din RO sunt pe site-uri ...
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"
- alexutzu300
- gură spartă

Da,da,si Noriel,mersi ca mi-ai amintitekofresh scrie:nu stiam de Varuna, dar ca ai zis mi-am amintit de Noriel, care are preturi asemanatoare cu Carrefour. Noriel e in magazinul Unirea, in galeriile de la Carrefour Baneasa si probabil se mai gaseste in alte centre mari. In Unirea langa Diverta mai e un magazin ce are Lego expus, dar nu am intrat sa vad preturile.alexutzu300 scrie:Ar fi magazinul Varuna,importator oficial Lego in Romania,in AFI Palace Cotroceni.
Recomand si eu ce zice Tamas, (Bricklink, clevertoys, caramidute, Lego, eBay, Amazon.com/.de/.uk), sau iti iei seturile ce-ti plac din Bucuresti unde gasesti pretul mai mic si apoi iei de la promotii seturile cu piese utile.

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
-
ekofresh
- guraliv

Mai e Noriel in SunPlaza.Tudorrrr scrie:Ce? În Mall-uri nu se vinde LEGO?! În AFI Cotroceni sunt cel puţin 2 magazine care vând LEGO. Noriel şi Varuna. În Varuna de obicei au preţuri bune.
Dar In Vitan, Plaza, Baneasa, nu, adica in mall-urile vechi nu se gaseste Lego. Mall-urile fara spatii de joaca stau prost la magazine cu jucarii.
In Carrefour Vitan mai e un magazin Toyplex, nu exceleaza nici el, preturi asemanatoare cu restul si gama restransa, ca peste tot.
dar as vrea sa stiu daca exista vreun mgazin lego prin viena sau salsburg.ma duc in vacanta
.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
In Viena sunt destule ... Toys R us sunt cele mai bunedeidei scrie:dar as vrea sa stiu daca exista vreun mgazin lego prin viena sau salsburg.ma duc in vacanta![]()
![]()
.
Din pacate cand eu am fost acolo nu am ajuns pana la ei
Preturi bune la seturi lego gasesti online. Poti folosi un comparator de preturi pentru a vedea care are cel mai bun pret . Uite produse lego aici cu comparatie de preturi in magazinele online topcadouri