Ummm....hi
Ummm....hi
Salut!
Mă cheamă Tudor, sunt un prieten apropiat al lui Dinu, dar, spre deosebire de el, eu sunt abia la început cu LEGO Technic, având cam 1700 de piese, dar la piesele de Sistem sunt Master, având cam 18.000 de piese.
Acum ceva ani am făcut un MOC, nu ca să mă laud cu el, din plictiseală. Bă, ce a putut ieși roflol .
Era o clădire lungă de 70 cm și lată de 40 cm cu 5 etaje pe roți roflol .
I-am băgat balcon, un etaj cu antene, mai multe balcoane, castori ( roflol ), și, piesa de rezistență... avea elice.
Anyway, salut.
Mă cheamă Tudor, sunt un prieten apropiat al lui Dinu, dar, spre deosebire de el, eu sunt abia la început cu LEGO Technic, având cam 1700 de piese, dar la piesele de Sistem sunt Master, având cam 18.000 de piese.
Acum ceva ani am făcut un MOC, nu ca să mă laud cu el, din plictiseală. Bă, ce a putut ieși roflol .
Era o clădire lungă de 70 cm și lată de 40 cm cu 5 etaje pe roți roflol .
I-am băgat balcon, un etaj cu antene, mai multe balcoane, castori ( roflol ), și, piesa de rezistență... avea elice.
Anyway, salut.
LEGO Forevăr!

- dinutu
- gură spartă

Re: Ummm....hi
Welcome dude, chear voiam sa-ti spun la scoala sa faci si tu aici un topic. Bine ai venit aici, sper sa-ti placa si sa te distrezi. Welcome! 
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Bine ai venit,trebuia sa scrii asta mai devreme dar e tot mai bn decat niciodata 
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

20000 piese!
Mare fan!
Dar ce mocuri ai mai facut? numai ala? Sau le tii toate seturile asamblate pt. totdeauna ca n33?
roflol
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
chiar asa, ce MOCuri ai facut din 20000 de piese?
apropo, salut! binben ai venit!
era si timpul sa te prezinti(chiar daca prietenul tau apropiat a facut-o deja) roflol roflol roflol roflol roflol
apropo, salut! binben ai venit!
era si timpul sa te prezinti(chiar daca prietenul tau apropiat a facut-o deja) roflol roflol roflol roflol roflol
- dinutu
- gură spartă

Mi-a spus sa va zic ca a facut un moc din cam 2000 piese,nu 20.000. Si in + nici nu le arepe toate, acum are cam 5000-6000 habar n-am ce a facut cu ele si o mare parte din ele sunt nave de asalt brick
Dar deh, toata lumea incepe cu facaturi, dar trebuie sa le eliminam pana la urma :d
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
Dinu Busegeanu
Lume, lume! roflol
Am descoperit restul sacilor de piese! Sunt pe balcon!
Sacii i-a descoperit mama când a călcat pe o piesă căzută dintr-un sac. roflol
Am descoperit restul sacilor de piese! Sunt pe balcon!
Sacii i-a descoperit mama când a călcat pe o piesă căzută dintr-un sac. roflol
LEGO Forevăr!

- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
roflol roflol roflol
ce bine e pt tine! la mine n-are ce descoperi nimeni ca io am grija de piese mai tare decat de viata mea (serios, daca da cineva in mine nu ma supar mai tare decat daca cineva imi distruge un MOC)"...what a fortunate event!..."
Eu eram la bunici când mama a ciordit piesele. roflollapsanszkitamas scrie:roflol roflol roflolce bine e pt tine! la mine n-are ce descoperi nimeni ca io am grija de piese mai tare decat de viata mea (serios, daca da cineva in mine nu ma supar mai tare decat daca cineva imi distruge un MOC)"...what a fortunate event!..."
LEGO Forevăr!