Oameni nesimtit
- N33
- gură spartă
- Judet: Maramures
Re: Oameni nesimtit
Cine sunt eu Hitler ? 

- dinutu
- gură spartă
Eu nu am absolut nimic cu maghiarii, ba chear imi plac, stiu magheara ( putin ) Una din bonele mele a fost de origine magheara si esteo persoana minunata, buna la suflet si darnica si sunt sigur ca mai sunt ca si ea. Eu nu absolut nimic cu cei din alte tari, imi plac oameni ( buni ) si sunt very sociabil roflol
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
-
- gură spartă
roflol roflol roflolIkon scrie:Nici eu n-am nimic cu ei, Dumnezeu sa-i odihneasca!
ekofresh scrie:Nu sunt rasist, dar am pretentii de la cei ce traiesc aici, din pacate pe teritoriul tarii se aduna tot mai multi prostii care nu stiu unde traiesc.
Doar asa, ca sa inflamam spiritele umpic. roflol
P.S. Citate din revista lu' Pora? roflol
-
- guraliv
Oh well, my bad...am si eu momentele mele de neatentie !
Daca mai cauti prin postarile mele vei gasi si alte mici greseli, dar nu din nestiinta ci neatentie, a nu se face confuzie
Daca mai cauti prin postarile mele vei gasi si alte mici greseli, dar nu din nestiinta ci neatentie, a nu se face confuzie

- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
de parca noi (N33 si subsemnatul) am gresit din
si nu dinnestiinta
roflol roflolneatentie
-
- guraliv
Nu ti-am urmarit postarile din acest topic si nici analizat, de fapt nu au spus nimic concret pentru a fi luate in considerare. In cazul lui @n33, fiindca tot iti place sa ii bagi si pe altii, daca nu e vorba de nestiinta(desi nu cred), atunci cu siguranta e vorba de indolenta.
re: acum ca am vazut chat-ul: @lapsanskitamas mi-a placut atitudinea ta de lingau!
@grecu, daca nu iti plac oamenii inchisi la minte, nu cumva ai un fetish cu cei deschisi la pantaloni?
re: acum ca am vazut chat-ul: @lapsanskitamas mi-a placut atitudinea ta de lingau!
@grecu, daca nu iti plac oamenii inchisi la minte, nu cumva ai un fetish cu cei deschisi la pantaloni?
- dinutu
- gură spartă
Uite dude,fara suparare, dar tu esti redus la minte 

Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
Dinu Busegeanu
-
- gură spartă
holy shit!............the thin line has been crossed!ekofresh scrie:Nu ti-am urmarit postarile din acest topic si nici analizat, de fapt nu au spus nimic concret pentru a fi luate in considerare. In cazul lui @n33, fiindca tot iti place sa ii bagi si pe altii, daca nu e vorba de nestiinta(desi nu cred), atunci cu siguranta e vorba de indolenta.

- N33
- gură spartă
- Judet: Maramures
Correct,sa nu spuna ca nu i-am spus...holy shit!............the thin line has been crossed!
No comment roflolUite dude,fara suparare, dar tu esti redus la minte
-
- guraliv
Invata grupurile de litere che,chi,ghe,ghi apoi emiti pretentii si ai tupeu pentru astfel de afirmatii. Ca sfat, tiganca de la colt ce vinde seminte nu e profesoara de romana, rusinos pentru tine cand vine din partea unui redus mintal!dinutzu scrie:Uite dude,fara suparare, dar tu esti redus la minte
De catre cine, ti se pare ca am facut flame, am "inflamat" eu ceva din senin, fara motiv, am vorbit eu aiurea pe chat?devoratorul scrie:holy shit!............the thin line has been crossed!
- dinutu
- gură spartă
Mai, eu ti-am dat un sfat prietenesc, daca tu esti nesimtit vei continua. Tu nu vezi ca toata lumea crede acelasi lucru despre tine. Eu zic sa nu mai faci tu pe desteptu ca nu esti de loc. Noi suntem aici o familia, nu incepem sa spunem chestii obcene unii de altii. Eu zic sa taci din gura ca tu nu esti seful meu. Si am vagi banuieli ca am facut mai multe clase ca tine. Nu incepe acum sa faci pe indiferentul si alte chestii de-astea. Esti intr-o situatie foarte naspa, asa ca iti dau un sfat prietenesc: cere-ti scuze sau nu mai continua! Eu deja ma uit la posturile lui si vad ca toata lumea spune acelasi lucru despre el, dar eu ti-am zis-o direct deoarece s-ar fi putut sa ti-o zica altcineva si te va costa si mai mult. Vad ca nu tu imi dai lectii de viata mie ci eu tie deoarece vad ca tu nu le stii
Nu mai incerca altceva, toti ne-am dat seama ca ai inceput o discutie care nu trebuia inceputa, si zici de altii ca sunt anti-ungari, dar si mie mi se pare ca esti. Mie mi se pare ca tu ai cam mult tupeu. Nu imi pasa absolut deloc daca esti mai mare ca mine, nu ma las intimidat si speriat. Eu am destul tupeu si amabilitate sa ma cert dar si sa imi cer scuze. Tu nu ai ce sa imi faci, nu ma sperii si nu esti in stare sa ma critici. Poate profesoata ta era ,,doamna,, de la colt cu tigarile, a mea te asigur ca a mea nu este asa! Sa stii ca daca vrei sa continuam cearta, fara nicio problema, eu cred ca daaca o vei continua tu vei fi cel care va sfarsi urat, eu ma pot controla. Daca nu, o lasam balta si gata! Pricepi?
Later edit: Unde vezi tu in mesajul meu de mai sus in care am scris hey dude, fara suparare dar tu esti redus mintal, unde scrie un grup de litere? Vad cine era profesoara ta de romana sau cum esti tu. Daca acolo e un grup de litere atunci recunosc ca eu sunt aceela redus mintal si imi cer scuze.

Later edit: Unde vezi tu in mesajul meu de mai sus in care am scris hey dude, fara suparare dar tu esti redus mintal, unde scrie un grup de litere? Vad cine era profesoara ta de romana sau cum esti tu. Daca acolo e un grup de litere atunci recunosc ca eu sunt aceela redus mintal si imi cer scuze.
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
Dinu Busegeanu
-
- guraliv
@dinutzule, eu nu imi bat capul cu tine si nici nu imi doresc, a fost viata destul de dura cu tine ca sa mai fiu si eu.dinutzu scrie:Eu nu am absolut nimic cu maghiarii, ba chear imi plac, stiu magheara ( putin ) Una din bonele mele a fost de origine magheara si esteo persoana minunata, buna la suflet si darnica si sunt sigur ca mai sunt ca si ea. Eu nu absolut nimic cu cei din alte tari, imi plac oameni ( buni ) si sunt very sociabil roflol
Te rog sa nu-mi mai dai sfaturi prietenesti, nu suntem prieteni, pe langa asta esti inapt pentru a o face si mai ales pentru a-mi fi prieten. Te rog sa ma ignori, este de ajuns ca mi-ai adresat anumite cuvinte in postarile tale, care au intrecut limita "prieteniei". Nu era necesar sa-mi spui "frustrat, ca risc ceva, redus la minte, redus mintal, nesimtit, ca fac pe desteptul, ca sunt intr-o situatie foarte naspa...", iar eu nu cred ca te-am jignit cu nimic pe tine personal.
Atat am avut sa-ti zic, imi poti spune ce vrei, ma poti injura pe pm daca vrei, nu ma deranjeaza, orice vine din partea ta e hilar pentru ca singurul cuvant ce te caracterizeaza este infantil!
Si cum zice un om cu greutate: "Ciau!"
- dinutu
- gură spartă
Poate ai incurcat rolurile, tu ai avut o copilarie grea, eu am o copilarie veseka si frumoasa cu tot ce-mi doresc, poate tu nu ai avut. Eu ti-am adresat acele cuvinte deoarece am crezut ca nu iti dai seama ce esti. Daca tot imi adresezi un cuvant, hai sa fim la fel, esti nazist. Eu am incercat sa-ti fiu prieten, da vad ca tu vrei sa stai inchis in cutia ta, nu vrei sa vii in cutia noastra
Daca vrei, ne putem impaca, pe mine ma enervezi ca ai ceva cu oamenii care traiesc aici si nu stiu romana. Nu sunt obligati prin lege sa invete limba romana sau orice alta limba. Eu imi cer scuze DOAR daca iti cer si tu, pentru cuvintele care le-ai adresat TUTUROR! Nu m-ai jignit in mod personal, i-ai jignit pe toti in mod personal. Nu vreau sa fim prieteni, nici tu nu vrei deoarece nu ne potrivim, dar macar sa ramanem pe pace. Ti-am spus ca faci pe desteptul deoarece este adevarul omule ( fericit, nu iti mai zic prieten, dar credeam ca daca vii pe acest fourum pasnic esti prieten cu toata lumea ) tu esti prea destept sa-ti pui mintea cu noi, cei de jos, incearca sa te integrezi in comunitate, fi mai prietenos. Eu te primesc la mine in grupul meu cu bratele deschise, daca ma accepti si tu. Eu imi cer scuze si am terminat, daca ramai la atitudinea asta, atunci chear am terminat-o cu tine, si gata, nu imi mai pasa de tine la fel cum nici tie nu-ti pasa de mine. Ciau!

Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
Dinu Busegeanu