Cat despre vorbitul intr-o limba straina ca sa nu fi inteles, asta-i proasta purtare. Si barfa in general, indiferent de limba, nu este ok - daca ai o problema cu cineva, spune-i-o in fata, sa poata schimba ceva in privinta asta.
Ce ti-as da un "like" la ultimul mesaj

@devoratorul: Tot conceptul asta de apartenenta geografica a unei natiuni mi se pare foarte ciudat. deacord, am pierdut teritorii in urma WW2, dar am castigat mult mai mult (vezi Polonia, care a fost mutata cateva sute de kilometrii la vest, ca URSS a vrut o bucata). In acelasi context in care mi se pare absurd ca un grup mic dintr-o minoritate cere destramarea statului pe motive "istorice", nu inteleg de ce oamenii inca tin la Basarabia si Moldova. Republica Moldova a exprimat in repetate randuri ca nu vrea sa faca parte din Romania (s-au calmat putin cu criza), in ciuda ajutoarelor noastre (e.g. curent, ajutor la aderare in UE - chiar daca neinsemnate, mi-ar placea sa platesc 10% mai putin la curent decat sa mearga la ei).
Daca tinem la oamenii din Basarabia, s-ai ajutam sa vina aici (proces de incetatenire grabit, ajutor financiar etc.). Daca e doar de teren ... putem scoate mai mult din mare, cum fac olandezii. Dar e vorba de un orgoliu national(ist) ...
Apropos, nu uitati, pentru romani (fara diacritice), toate popoarele ne-barbierite erau barbari, doar ca a evoluat sensul cuvantului sa includa si o lipsa de civilizatie, perceputa de ei. Aici e o alta discutie lunga, care mi-ar face placere sa o purtam odata (e.g. vikingii, care au ajuns primii in america, sunt barbari?).
@Nick-Name: O sa deschid un subiect nou pentru stilul nou, va rog sa reveniti acolo cu sugestii si bug-uri. Inca mai e de lucru la el...