Idei despre noul meu moc

Scrie răspuns
dinutu
gură spartă
gură spartă

Idei despre noul meu moc

Mesaj de dinutu » Mar, 10 Mai '11, ora 15:09

Buna ziua ,,legoisti",
Eu am cautat prin aceasta teme si am vazut o gramada de creatii minunate. Ma supar ca nu pot sa fac un singur lucru: PROPRIA MEA CREATIE LEGO. ( prima roflol ) As dorii sa construiesc un camionas trial, 4x4. Insa avand numai 10 anisori.... nu cred ca pot face mari minuni. M-am inspirat putin din creatia lui Sergiu DAC. Dar insa dau de sute de alte probleme:
- Nu stiu cum se poate face o directie 4x4
- Nu am piesele necesare unui camion adevarat
- Nu stiu designul unui camion
Voi ( cei care am mai construit masini/camioane) cum v-ati inpirat?? Eu nu gasesc nimic. Imi poate face si mie cineva un desen, sau macar niste instrictiuni pentru un sasiu pentru ca nu reusesc sa fac nimic. :(( :(( :(( :((
Eu pana acum am ,,tunat" diferite seturi lego dar niciunul nu ma ajuta in aceste momente. eu voiam un camionas teleghidat. Cu ce program as putea sa-l fac, sau cum as putea?? Va multumesc si va salut.
VvVvVvVvVvVvVvVvVvVvV
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Re: Idei despre noul meu moc

Mesaj de george.andrei » Mar, 10 Mai '11, ora 22:55

salut micule legoist si pe toata lumea de altfel, va ajut eu cu instructiuni pt asa ceva, urmand instructiunile am reusit sa-l fac aproape in totalitate, lipsindu-mi doar motoarele power functions 1M si 1XL + un clutch gear + IR receiver + telecomanda IR cea mica + 2 roti din cele 4 ale modelului (rotiile de la offroader 8297), am improvizat in schimb si a iesit ok, o sa pun ceva poze la sectiunea MOC cu toate ca este copie si nu este creatie proprie!

intrati aici si luati toate pozele (instructiuni), urmand sa va apucati de treaba, eu l-am terminat in vreo 5 zile dar am lucrat la el doar cateva ore pe zi. Se putea si mai bine, dar am zis sa-l bibilesc si sa iasa treaba cat mai buna atat estetic (culori) cat si functional.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=342307

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Mie, 11 Mai '11, ora 12:57

E foarte frumos, eu intre timp am gasit o alta varianta, dar este FOARTE GREA de construit asa ca am sa-l fac pe acela mic, dupa o comanda mica de cateva piese pe bricklink. Iti multumesc foarte mult pentru idee. Poate postezi si tu un video cu camion sa vedem si noi cum e /:)
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 11 Mai '11, ora 14:12

O sa fi surprins sa vezi cat e defapt, nu-i mic deloc, + ca este foarte foarte performant, o sa pun un link sa-l vedeti in actiune.
Video nu am i-am facut din moment ce nu aveam partea electrica nu avea rost, mi-am facut un calcul si aveam nevoie de aproximativ 500 lei ca sa cumpar tot ce-mi trebuie, neavand nici un model cu Power Functions, numai modele tehnic obisnuite.
Modelul l-am demontat pt ca m-am apucat de altceva si anume un mare autoturism (5 doors), o sa-l pun la rubrica MOC's cat de curand mai am de lucrat un pic la cutia de viteze (cu 5 trepte).

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 11 Mai '11, ora 14:15

link-ul de care v-am spus, urmariti toate trial truck-urile din acest video si o sa vedeti care este "za best" ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MUtk78LWbVM

george.andrei
gură spartă
gură spartă

Mesaj de george.andrei » Mie, 11 Mai '11, ora 14:19

un site foarte folositor pt a va inspira in crearea unui trial truck este acesta : http://www.bricktrucktrial.com/

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Joi, 12 Mai '11, ora 13:28

Mersi mult George, tre sa mai astept cu comanda de pe bricklink... Acum peste vreo 2-3 ore o sa va arat noul meu camionas tunat :))... Voiam a va intreb ceva: Cum pot posta o fotografie care nu apare pe niciun site?? Vreau sa fac niste poze camionului dupa ce il voi curata si nu stiu cum le pot posta... roflol
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

clara
gură spartă
gură spartă

Mesaj de clara » Sâm, 18 Iunie '11, ora 14:39

Aicea nu te pot ajuta
LEGO ORIGINAL LA PRETURI MICI: viewtopic.php?f=6&t=519
City hall i want you!

Tudorrrr
guraliv
guraliv

Mesaj de Tudorrrr » Dum, 09 Octombrie '11, ora 00:45

dinutzu scrie:Mersi mult George, tre sa mai astept cu comanda de pe bricklink... Acum peste vreo 2-3 ore o sa va arat noul meu camionas tunat :))... Voiam a va intreb ceva: Cum pot posta o fotografie care nu apare pe niciun site?? Vreau sa fac niste poze camionului dupa ce il voi curata si nu stiu cum le pot posta... roflol
Prietene, ai nevoie de o reţea de hosting. i.imgur.com . Dai pe upload from computer, selectezi fişierul, iar când e gata copiezi linkul direct şi îl pui aici.
LEGO Forevăr!
Imagine

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Dum, 09 Octombrie '11, ora 01:40

roflol Tu cauti doar mesajele mele roflol
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

promo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de promo » Dum, 09 Octombrie '11, ora 02:38

andrei.george scrie:link-ul de care v-am spus, urmariti toate trial truck-urile din acest video si o sa vedeti care este "za best" ;)

http://www.youtube.com/watch?v=MUtk78LWbVM

asa ceva se poate face dintr-un kit anume, sau toate piesele trebuie cumparate separat...
ma gandesc, se poate cumpara ceva si modificat ?

Tudorrrr
guraliv
guraliv

Mesaj de Tudorrrr » Dum, 09 Octombrie '11, ora 11:45

dinutzu scrie:roflol Tu cauti doar mesajele mele roflol
Yup. roflol
LEGO Forevăr!
Imagine

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Dum, 09 Octombrie '11, ora 12:25

asa ceva se poate face dintr-un kit anume, sau toate piesele trebuie cumparate separat...
Piese piese si iar piese ... dar daca vrei sa dezaci seturi ... se poate si asa ceva (ca colectionar eu nu fac asa ceva) dar eu cumpar piese separat.

Dar trebe sa stii ce piese sunt bune ... adica sunt piese speciale pt directie si din astea ...

promo
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de promo » Mie, 12 Octombrie '11, ora 01:47

N33 scrie:
Piese piese si iar piese ... dar daca vrei sa dezaci seturi ... se poate si asa ceva (ca colectionar eu nu fac asa ceva) dar eu cumpar piese separat.

Dar trebe sa stii ce piese sunt bune ... adica sunt piese speciale pt directie si din astea ...

e mai complicat cu piesele in romania... :) ma gandeam sa cumperi de ex unimog -ul si pe sasiul lui sa faci si altceva...

asa piesa cu piesa...cred ca iesi de cateva ori mai scump decat un kit...