Salut, RoLug!

Scrie răspuns
KRST516
tăcut
tăcut
Judet: Bucuresti

Salut, RoLug!

Mesaj de KRST516 » Mie, 02 Decembrie '20, ora 23:19

Salutare,

Cristian aici. Colectionar / "constructor" amator... inca.
City si Star Wars cu mici scapari pe Creator, Ideas si Tehnic - vorba aceea, adult money FTW!

Bine v-am gasit si spor la construit! :)
Ultima oară modificat Joi, 03 Decembrie '20, ora 14:53 de către KRST516, modificat 1 dată în total.

Homersapien
gură spartă
gură spartă

Re: Salut, RoLug!

Mesaj de Homersapien » Joi, 03 Decembrie '20, ora 08:42

Salut Cristian si bine ai venit la noi. Te vad foarte entuziasmat si ma bucur. Aici mai toti suntem constructori amatori asa ca vei fi ca acasa.
De pe unde esti? Ai o colectie digitala sa ne prezinti ce ai pe rafturi? (daca nu poti sa te folosesti de www.brickset.com pentru a-ti face una)
Cum ai ajuns la noi? Cu ce te putem ajuta :D?
Cred ca te-am intrebat destul pentru inceput :D

Spor la construit!

KRST516
tăcut
tăcut

Mesaj de KRST516 » Joi, 03 Decembrie '20, ora 14:53

Hehe! Multumesc pentru primire!

Sunt din Bucuresti, iar colectia in format digital e AICI, montate si expuse am doar cateva prin casa. Incerc sa fac loc pentru un Millennium Falcon UCS, fara sa ma omoare sotia in somn. :anim-itwasntme:

Stiu de mult de comunitate (cred de la expozitiile din mall-uri), dar abia acum mi-am facut curaj sa ma inregistrez pe forum.

Am vazut pe aici niste MOC-uri fantastice :anim-clapping:, sper sa apuc (sau sa am timp) sa pun in practica cateva idei "furate" de colegii de pe forum, dar inainte imi trebuie o sortare mai riguroasa decat "cutia cu piese LEGO la gramada". :anim-wait:

Vlad88
gură spartă
gură spartă
Flickr: https://www.flickr.com/gp/142301564@N08/5f995B

Mesaj de Vlad88 » Joi, 03 Decembrie '20, ora 15:18

Salut Cristi si bine ai venit.

O sa gasesti pe aici cativa fani Star Wars.

Iti zic de pe acum pe masura ce creste colectia de piese o sa se mareasca exponential timpul de sortare, in special dupa ce ai facut un moc, asa ca fi pregatit :))